Начало Е-Аптека Медицински изделия Стомашно – чревен дискомфорт Запек ZETA FARMACEUTICAL ЗЕТАЛАКС ДМ микроклизма за възрастни * 6

ЗЕТАЛАКС ДМ микроклизма за възрастни * 6

Арт. #30047609
10.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от ZETA FARMACEUTICAL ›Виж всички Медицински изделия при запек ›

Микроклизма Zetalax DM за възрастни

  • 6 микро клизми за изхождане на базата на Билков Глицерин с 99,5% чистота
  • Бързо-локално действие
  • С ректално приложение

Микроклизма Zetalax DM за възрастни, се използва в случаи на запек. Действа механично в ректума и не взаимодейства с физиологичните процеси на храносмилателния тракт. Компонентите, съдържащи се в микроклизмата допринасят за размекване и лубрикиране на фекалиите, което позволява по-бързото им освобождаване. Локалният ефект на продукта гарантира безопасно действие, което не повлиява физиологичните процеси на храносмилателния тракт и затова няма систематични странични ефекти. 

Указания за употреба: Отворете опаковката. Отстранете капачката на микроклизмата и навлажнете накрайника с капка от продукта. Внимателно поставете накрайника в ректума, без да притискате контейнера. Притиснете контейнера. Премахнете канюлата, докато притискате контейнера, за да избегнете аспирация на течност обратно в него.

ВАЖНО!

Да не се използва при деца под 12 години.
Да не се използва в случаи на болки в корема, силно гадене, повръщане, чревна непроходимост, ректално кървене по неизвестни причини, тежка дехидратация и хеморагичен колит и хемороидални възпаления. 
Да  не се използва в случаи на свръхчувствителност към някоя от съставките.
Съхранявайте на недостъпно за деца място.
Съхранявайте при стайна температура, на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и слънчева светлина. 

Опаковка: 6 броя по 9 грама.

Производител: ZETA FARMACEUTICI SPA, Гърция.

Аналози на ЗЕТАЛАКС ДМ микроклизма за възрастни * 6

КОМЕНТАРИ КЪМ ЗЕТАЛАКС ДМ микроклизма за възрастни * 6

ЗЕТАЛАКС ДМ микроклизма за възрастни * 6 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияЛюбопитноАлт. медицинаЗдравни съветиЛайфстайлИсторияНовиниСнимкиХранене при...ФизиологияИзследванияКлинични пътекиБотаникаДиетиСпортЗдравни проблеми