Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Аксесоари TELESTAR ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD

ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD

Арт. #30047464
34.90 лв. 21.00 лв.
Валидност на промоцията: от 08.04.2019г. до 26.04.2019г. НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.5, 2 гласа
Виж всички от TELESTAR ›Виж всички Аксесоари ›Към всички промоции ›

ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD

Визьор за кола за ясно, безопасно и приятно шофиране - Viz Clear HD

Шофирането в слънчев ден звучи приятно, но когато бъде срещу слънцето може да се окаже доста изнервящо изживяване. Обикновените визьори в колите ни не винаги успешно блокират слънчевите лъчи, а и дори да го правят частично пречат на цялостния поглед върху пътя.
С Viz Clear HD вече ще имате възможността да имате винаги ясен поглед към пътя.
Viz Clear HD е удобен и практичен визьор, който разсейва неприятните отблясъци за секунди.

Рязкото спиране, причинено от незабелязани препятствия остава в миналото! Визьора Viz Clear HD ще Ви помогне да забележите своевременно препятствията на пътя.

Viz Clear HD се прикрепя лесно към визьора на Вашата кола без да са Ви необходими никакви допълнителни инструменти. Просто прикрепете Viz Clear към визьора на колата и моментално ще получите ясен поглед върху пътя, защото той ще разсее слънчевите лъчи от предното стъкло на колата, които светят в очите Ви по време на шофиране (дори и в по-студено време – при дъжд, мъгла или сняг).

Viz Clear HD ще Ви помогне да се чувствате по-уверени и в безопасно докато шофирате, благодарение на неговата иновативна технология за разпръскване на лъчите. Той ще Ви служи вярно рано сутрин, късно следобяд и дори през нощта, когато ярките градски светлини отново замъгляват погледа Ви. Използвайте жълтата му част за ясна нощтна визия, а сивата - при шофиране през деня.
Този визьор е изключително подходящ за хора с диоптър, които не могат да носят слънчеви очила.Аналози на ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD

ВИЗЬОР ЗА КОЛА VIZ CLEAR HD Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиАнкетиСнимкиЛайфстайлНовиниЛюбопитноСпортСоциални грижи