Начало Е-Аптека Хранителни добавки Сърце, холестерол и кръвно налягане Холестерол СВЕТИ НИКОЛА 2013 ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА АРОНИЯ + ГИНКО БИЛОБА 100 мл.

ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА АРОНИЯ + ГИНКО БИЛОБА 100 мл.

Арт. #30046960

ПАНАЦЕЯ - билкова тинктура Арония и Гинко Билоба

  • при нарушено кръвооросяване, разширени вени;
  • високи нива на т.н. лош холестерол (LDL);
  • нарушени мозъчни функции (включително болест на Алцхаймер / сенилна деменция и слединсултни състояния);
  • хипертония;
  • диабет;
  • нарушения на паметта и концентрацията;
  • сърдечно-съдови заболявания;
  • тинктурата може да се използва за стимулиране на концентрацията и паметта при учащи.

Действие:

Комбинацията от Гинко Билоба и Арония е незаменим източник на ценни биоактивни вещества. Тяхното съдържание в тинктурата осигуряват широкоспектърното действие и дават възможност за широко приложение, както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма след лъче- и химиотерапия.

Съдържание:

арония /Aronia melanocarpa/ - плодове, гинко билоба /Ginkgo biloba/ - листа; етанол 62-68 об.%

Начин на употреба:

Приемат се 40 капки, разтворени в 100 мл. минерална вода или сок, до 4 пъти на ден.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Свети Никола 2013 ЕООД, България

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.

Продуктите от серията „Панацея“ са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.

Аналози на ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА АРОНИЯ + ГИНКО БИЛОБА 100 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА АРОНИЯ + ГИНКО БИЛОБА 100 мл.

ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА АРОНИЯ + ГИНКО БИЛОБА 100 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиЛеченияЛюбопитноФизиологияХранене при...НовиниРецептиПсихологияАлт. медицинаСнимкиИсторияЛайфстайлХрани и ястияСпортИнтервютаЗдравни проблемиВидеоКлинични пътекиПатологияСпециалистиИзследванияНормативни актовеТестовеДиетиОрганизацииАнкетиСъставкиЗаведенияПрезентацииПроизводителиСоциални грижиЕ-тата в хранитеОткрития