Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни СИМКО 7 МК ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл.

ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл.

Арт. #30046572

ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл.

Сребърната вода Прорайм 330 мл. е хранителна добавка, произведена по патентован електрохимичен метод и е получена посредством електрохимично разтваряне на сребърни електроди с чистота 99,99% във вода. Това гарантира нейната хомогенност и отсъствие на вредни примеси. Произведен по този начин продуктът притежава много висока степен на активност, благодарение на което можете да се възползвате от пълната сила на среброто. Сребърните йони действат пагубно на всички познати патогенни микроорганизми.

Среброто е мощен имуностимулатор - увеличава количеството на имуноглобулина и лимфоцитите в кръвта. Стимулират се кръвотворните органи, увеличава се числото на еритроцитите и се забавя тяхното утаяване. Увеличава се процента на хемоглобина. Хората използват среброто от хилядолетия. Доказано е, че от действието на сребърните йони загиват повече от 350 вида микроби, сред които: стафилококи; стрептококи; бактериите на дезинтерията; коремния тиф; холера; легионелла; хепатит и др. Съвременната наука е доказала, че въздействието на среброто върху организма може да се сравни с придобиването на втора имунна система. Мистър Ричард Л. Девис, Изпълнителен директор на Института на среброто, е заявил: "За четири години ние сме описали 87 начина на използване на среброто, които имат огромно значение за медицината. И ние виждаме, че среброто може да облекчи страданията и да спаси живота." Сребърните йони разрушават болестотворните вируси и бактерии, а количеството на полезните бактерии, необходими за поддържане на нормална микрофлора в организма, рязко нараства. При лечение с антибиотици се разрушава и вредната и полезната микрофлора.
Все повече микроорганизми стават устойчиви към антибиотиците, докато към среброто досега не са открити устойчиви такива. Среброто не причинява токсично въздействие върху организма, не предизвиква алергични реакции и не нарушава микрофлората, като антибиотиците.
Под въздействието на този метал, клетките започват да се делят по-бързо, което оказва подмладяващо действие на кръвоносната система и целия организъм. Сребърната вода е незаменим помощник при лечение на: грип и ангина (на всеки час се прави гаргара и три пъти на ден се пие сребърна вода – по две супени лъжици); стоматит и парадонтоза; пневмония и бронхит (вдишва се сребърна мъгла във вид на аерозол); гастрит; язва на стомаха и дванадесетопръстника; кандидози, цистит, простатит, (тампони със средна концентрация на сребро); екзема; гнойни рани; варикозни язви.
Сребърната вода е незаменима и при тежки изгаряния.
Сребърните йони убиват много опасна бактерия, предизвикваща усложнения при химически и топлинни увреждания на тъканите. Среброто ефективно се използва при някои кожни заболявания: псориазис; нерводерматит и алергичен дерматит.

Използва се в хирургията, като влажно изсъхващи превръзки на чисти и гнойни рани.

Среброто е много ефективно в:
- Офтамологията (при конюнктивит, блефарит, кератит и др. възпалителни процеси);
- При редица инфекциозни заболявания (дезинтерия, коремен тиф, холера, скарлатина, дифтерит, хепатит, салмонела и др);
- При заболявания на слуховия апарат, възпаления на средното ухо, фарингит, ларингит, хемороиди, тонзилит, ринит, грипни епидемии, ангина и др.;
- Стоматологията (при възпаления на устната кухина, стоматит, пародонтоза и др.);
- При белодробни заболявания (пневмония, бронхит);
- При болести на стомашно-чревния тракт (язви на стомаха и дванадесетопръстника, хроничен гастрит, ентерит и колит, кандидози, цистит, простатит и др.);
- При ендокринологични заболявания и нарушения в обмяната на веществата (диабет и др);
- При кожни заболявания (алергии, псориазис, нерводерматит и алергичен дерматит);
- Хирургията (тежки изгаряния, тропически язви, варикозни рани, химични и термични увреждания на тъканите);
- При травми и счупвания.

Състав: вода, сребърни йони /Ag 10mg/ L.

Начин на употреба: два пъти дневно по 1 супена лъжица Сребърна вода Прорайм разтворена в чаша вода, половин час преди хранене. Сребърната вода Прорайм може да бъде употребявана в комбинация с Медна вода Прорайм, стига да не се смесват в концентрираната си форма.

Опаковка: 330 мл.

Производител: Симко 7 МК ЕООД, България

Аналози на ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл.

ПРОРАЙМ СРЕБЪРНА ВОДА 330 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиСпортЛюбопитноЛеченияДиетиХранене при...ИсторияНовиниИзследванияАлт. медицинаСпециалистиЛайфстайлКлинични пътекиФизиологияНормативни актовеОрганизацииЕ-тата в хранитеСнимкиПатологияЗдравни проблемиМикробиологияХрани и ястияТестовеВидеоНаправления в медицинатаСпорт и туризъмРецептиПроизводителиПсихологияЗаведенияИнтервютаАнкетиСимптомиСоциални грижиОткрития