Начало Е-Аптека Хранителни добавки Нервна система, сън и памет Нервна система ART LIFE АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90

АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90

Арт. #30045185

 АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90

За подобряване на микроциркулацията и повишаване ефективността на кръвоснабдяването.

Показания:

  • проблем в сърдечно-съдовата система, атеросклероза, нарушено кръвообращение на главния мозък, мигрени;
  • състояния след инсулт, травми и интоксикации на главния мозък;
  • астеновегетативен синдром;
  • бъбречни и чернодробни заболявания, захарен диабет;
  • ангиопатии.

Нарушеното мозъчно кръвообращение е един от факторите за намаляване работоспособността и активността във всяка възраст. В началото се придружава от бърза умора, слабост, рязка и честа смяна на настроението, нарушено внимание. В по-късните етапи на нарушения на мозъчния кръвоток се наблюдава спад на интелекта и паметта, появяват се признаци за сериозно увреждане на функциите на ЦНС.

Невростронг е предназначен за профилактика на нарушенията на мозъчното кръвообращение. Активните съставки в комплекса съдействат за възстановяване на кръвообращението в зоните на исхемията след травми, инфекции или при въздействие от страна на други увреждащи фактори. Приемът на този продукт намалява вероятността от образуване на тромби в кръвоносните съдове на главния мозък, повишава общата трудоспособност и подобрява паметта.
Глутаминова киселина нормализира процеса на предаване на импулсите към ЦНС. Джинджифилът и Сладкия корен позволяват да се премахне съдовия спазъм и намаляват предизвикваното от него главоболие. Лецитинът регулира нивото на холестерола в кръвта, намалява нейния вискозитет и подхранва нервната тъкан. Азиатската центела (Готу Кола) тонизира и премахва умората. Заедно с Гинко билоба укрепва стените на кръвоносните съдове и се подобрява оттока на венозната кръв от главния мозък. Черната боровинка регулира активно енергийната обмяна в тъканите посредством съдържащите се витамини от група В.

1 таблетка с маса 0,5 гр. съдържа:

L-глутаминова киселина  50 мг Гинко билоба (екстракт) 10 мг 
Джинджифил (корен) 25 мг Черна боровинка (филизи)  5 мг
Сладък корен (коренище) 25 мг Витамин ВЗ 5 мг
Лецитин 25 мг  Витамин В1 0,5 мг
Готу кола (плодове) 17,5  Витамин B6 0,5 мг

Начин на употреба:

  • Възрастни – по 1 таблетка дневно по време на ядене.

Приемът на една таблетка (препоръчваната доза) осигурява: витамин В1 - 0,5 мг - 30%; витамин B6 - 0,5 - 25%; никотинамид - 5 мг - 25%; флавонгликозиди (кверцетин, кемферол, изорамнетин) - 2 мг - 6% от потребностите за едно денонощие.

Противопоказания:

  • Индивидуална непоносимост към някой от компонентите на продукта.
  • Преди употреба е препоръчително да се консултирате с лекар.

Опаковка: 90 капсули.

Производител: Артлайф ООД, Русия.

Аналози на АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90

КОМЕНТАРИ КЪМ АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90

АРТ ЛАЙФ НЕВРОСТРОНГ таблетки * 90 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаСпортЛеченияНовиниЕ-тата в хранитеСпециалистиИсторияХранене при...СъставкиСнимкиИнтервютаЗдравни проблемиОрганизацииЛайфстайлРецептиДиетиИзследванияНормативни актовеПрезентацииПсихологияПатологияТестовеКлинични пътекиВидеоАнкетиХрани и ястияЗаведенияПроизводителиСоциални грижиОткрития