Начало Е-Аптека Хранителни добавки Отделителна система Бъбреци NEOPHARM НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60

Арт. #30043200
42.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.5, 2 гласа
Виж всички от NEOPHARM ›Виж всички Хранителни добавки за бъбреци ›

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ има положителен ефект върху функциите на отделителната система и бъбреците; повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от инфекции и образуване на камъни в бъбреците и помага за отделянето на пикочна киселина.

Състав:
НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ съдържа:

 • стандартизиран екстракт от брезови листа 500 мг, който действа противовъзпалително, антимикробно, диуретично, адстрингентно, спазмолитично и урикозурично;
 • патентована комбинация Betalit 150 мг, получена при екстракция на Herniaria glabra, Viburnum opulus и Elymus repens., която допълва и засилва ефекта на брезовия екстракт.

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ  повлиява благоприятно следните състояния:

 • Бъбречнокаменна болест - ускорява и улеснява изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците и пикочния мехур, намалява риска от образуване на оксалатни, уратни, фосфатни и цистинови бъбречни камъни, като увеличава диурезата, нормализира рН на урината, успокоява инфекциите в бъбречното легенче, потиска преципитацията на калциевите йони и ускорява извеждането им с урината.
 • Възпаление на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит) - елиминира причинителите на инфекции в пикочно-половия тракт и облекчава симптомите при цистит, уретрит и пиелонефрит в резултат на ускореното отделяне на урина и потискането на локалната патогенна флора. Облекчава симптомите на често уриниране в случаите на цистит. При хронични заболявания може да се приема продължително време (над 6 месеца) поради отличната поносимост и безвредност на препарата.
 • Подагра - ускорява отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината. Флавоноидът кверцетин намалява активността на ензимите ксантин оксидаза и ксантин дехидрогеназа, които имат основна роля в патогенезата на подаграта.
 • Отоци - повлиява благоприятно отоци от сърдечносъдов, бъбречен и възпалителен произход, нормализира пропускливостта на капилярите и подобрява състоянията, свързани с неправилна задръжка на течности.

Състав:
Биологично активни вещества
Количество в 1 таблетка:

 • Флавоноиди - 130 мг.;
 • Терпени - 35 мг.;
 • Танини - 60 мг.;
 • Тритерпенови сапонини - 12 мг.;
 • Фенолкарбонови киселини - 5 мг.;
 • Кумарини - 5 мг.;
 • Скополени - 4.5 мг.;
 • Полизахариди - 5 мг.;
 • Манитол - 4 мг.;
 • Вибурнин - 3 мг.;
 • Агропирен - 1 мг.

Начин на употреба:
Приемайте по 1-2 таблетки 2 пъти дневно.

Хранителна добавка
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: 60 таблетки.

ПОДАРЪК - "НАРЪЧНИК НА ПАЦИЕНТА С БЪБРЕЧНОКАМЕННА БОЛЕСТ"

"НАРЪЧНИК НА ПАЦИЕНТА С БЪБРЕЧНОКАМЕННА БОЛЕСТ“ е първата по рода си книга написана специално за пациентите страдащи от бъбречнокаменна болест (БКБ).
Целта на този наръчник е да предостави на всички хора нужната информация на достъпен език относно това, какво се случва в организма при образуването на бъбречен камък, как протича една бъбречна криза, какво трябва да знаем за лечението на това заболяване, как да го повлияем дългосрочно и най-вече как да намалим риска от образуването на нови камъни.

Защо този наръчник е различен?
Този наръчник е различен, защото е написан от пациенти, страдащи от БКБ съвместно с екип от водещи специалисти в диагностиката, лечението и профилактиката на БКБ. С това искаме да гарантираме, че информацията в тази книга е поднесена с разбиране за истинските нужди на пациента и същевременно е подкрепена от научни факти, които се базират на последните медицински изследвания, статии и проучвания.
И не на последно място, бихме искали да улесним пациентите в избора на компетентен специалист, надеждна лаборатория, подходяща диета и терапия, както и да ги насърчим да бъдат усърдни и прилежни в лечението и профилактиката на БКБ. Повторната поява на БКБ може да бъде предотвратена в над 90% от случаите при правилно проведено лечение и стриктно спазване на назначената от специалистите профилактика.
Това всъщност е Ръководство на пациента към Лечението, Профилактиката и Надеждата.
Тази книга е резултат от съвместните усилия на екип от лекари и пациенти, които познават вашата болка, страдание и страх. Нашата цел е да ви преведем през това състояние възможно най-леко и да ви помогнем да се предпазите от нови бъбречни камъни в бъдеще.
Лечението на бъбречнокаменната болест е възможно. То зависи от вас!

От авторите

Производител: Неофарм, България.

Аналози на НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60

НЕОРЕНАЛ ФОРТЕ таблетки 650 мг. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиАлтернативна медицинаСпециалистиКлинични пътекиЛюбопитноИнтервютаИсторияЗдравни проблемиХранене при...ДиетиНовиниЛеченияРецептиХрани и ястияМедицински изследванияЛайфстайлСоциални грижиНормативни актовеНаучни публикацииОрганизацииСнимкиЗаведенияСпортПроизводителиОткрития