Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Деца ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

Арт. #30042673

ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

Какво е Тут Имун
ТутИмун допринася за укрепване, поддържане и подсилване функциите на имунната система. Той е предназначен за укрепване на защитните сили на бебета и малки деца.
Активните му съставки са: лактоферин, инозитол, витамин D3, цинк.
Имунната система предпазва човешкия организъм от различни причинители на инфекции (вируси, бактерии, гъбички, паразити), като ги разпознава и елиминира и им отговаря с разнообразни имунологични реакции.

Лактоферин - протеин от групата на трансферините. Той е мощен имуностимулатор, мултифункционален и желязосвързващ елемент. Съдържа се в най- големи количества в коластрата на майчиното мляко при бозайниците.
Лактоферинът е изключително важен като част от вродената имунна система за развитието на придобития (адаптивен) имунитет.
Една от важните му способности е да се свързва с желязото, като по точи начин ограничава количеството на свободно желязо, необходимо за развитието и разтежа на патогенните микроорганизми. Лактоферинът още има способността да се свързва директно с определени патогенни микроорганизми, при което ги деактивира.
Тъй като лактоферинът е естествена съставка на кърмата, той помага на кърмените бебета да се преборят с различни вируси и инфекции.
Витамин D3 - мастно-разтворим витамин, който се синтезира в кожата под въздействието на слънчевата светлина. Той има съществена функция за имунната система. При наличието на оптимално количество от този витамин в организма, се задействат специални протеини, които помагат в борбата с вирусите. Витамин D допринася за нормалното усвояване на калций и фосфор, което е от особено значение за поддържане здравината на костите.
Инозитол - синтезира се в определени тъкани и органи и чрез кръвта навлиза във всички клетки. Той е естествен антиоксидант и допринася за поддържане на нормалното състояние на важни клетъчни функции.
Цинк - необходим е за синтезирането на имунорегулаторни протеини и играе роля за важни фунции на имунната система. Цинкът допринася за нормалния растеж и когнитивната функция.

Състав:
Активни съставки в една дневна доза от 5 ml:

  • Лактоферин - 25 mg;
  • Витамин D3 - 10 ng;
  • Цинк - 1 mg;
  • Инозитол - 20 mg.

Помощни вещества: дейонизирана вода, глицерин (овлажнител), естествен аромат на ягода, лимонена киселина (антиоксидант), калиев сорбат (консервант).

Препоръчителен прием: приема се по 5 мл. един път на ден, преди хранене.

Указания за употреба:
1. Да се разклати добре преди употреба.
2. Дозиращата спринцовка се поставя в адаптора на шишето.
3. Флаконът се обръща надолу и се изтегля 5 мл. със спринцовката.

Противопоказания:
Тут Имун няма открити противопоказания.

Съхранение:.
Да се съхранява на стайна температура до 25°С, на сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца
Да не се излага на пряка слънчева светлина.

Опаковка: 100 мл.

Производител: HerballyYours, САЩ.
Произведено за "ЗК КЪМПАНИ" ЕООД, България.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

  • Силно клинично значими взаимодействия (3)
  • Умерено клинично значими взаимодействия (48)
  • Маловажно клинично значими взаимодействия (1)
Виж подробно всички ›

Аналози на ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ТУТ ИМУН сироп 100 мл.

ТУТ ИМУН сироп 100 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноЛеченияСъставкиСпортИсторияНовиниСнимкиПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиХранене при...Социални грижиАлтернативна медицинаЕ-тата в хранитеБотаникаОрганизацииНормативни актовеКлинични пътекиСпециалистиПроизводителиДиетиРецептиИнтервютаАнкетиОбразованиеЗаведенияМедицински изследванияОткрития