Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Запек BIYOVIS HOLDING БИОВИС КОМПЛЕКТ ПУРЕКС 1

БИОВИС КОМПЛЕКТ ПУРЕКС 1

Арт. #30033538

Програма PUREX 1 Biyovis

 • Пречисти себе си!

Замисляли ли сте се, че макар и да сте преминали цялата "война" с лекарства и лекари, все още имате постоянни проблеми като лошо самочувствие, подуване на корема, лениви черва?

За хората, които търсят комплексни решения на всички тези неблагополучия в организма, има разработена  специализирана очистителна детоксикираща програма. С нея за кратко време ще се освободите от неканените паразити в червата, от натрупаните шлаки, от вредните вещества в стомашно - чревния тракт. Всички продукти, включени продукти в програмата PUREX 1 са създадени на база най - съвременните научни изследвания и тяхното прилагане в интерес на нашето здраве! Пакетът PUREX 1 е специализирана комплексна програма, предназначена да освободи червата от натрупаните в тях отровни вещества. Този процес е от огромно значение за опазване и възстановяване на здравето. Програмата PUREX 1 се приема в продължение на 30 дни. През този период се извършва прочистване на храносмилателната система и се детоксикира организма. Препоръчително е тази лечебна процедура да се извършва поне два пъти годишно, предимно през пролетта и есента.

В ПРОГРАМАТА СА ВКЛЮЧЕНИ 3 ПРОДУКТА:

1. Антипаразитни капсули PUREX 1

 • Цялостно премахване на паразитите с растителни екстракти!

Опаковка: 90 броя капсули

Специалният състав на капсулите за премахване на паразити, интензифицира функциите на черния дроб за неутрализиране на отровите, подобрява храносмилането, ускорява отделителните процеси в жлъчния мехур и изхвърля без остатък паразитите, които живеят в червата.

Съдържа седем различни растителни екстракта: артишок, кимион, мента, чесън, семки от тиква, семена от китайски анасон, корени от куркума.

Начин на употреба:

Приема се по 1 капсула три пъти дневно, препоръчително преди хранене.

2. Концентрирана целулоза / Концентрат от влакна  PUREX 1

 • Сбогом на ленивите черва!

Опаковка: 30 броя филтърни пакетчета

Застоялият начин на живот е превърнал проблема с ленивите черва в доста често срещано явление. Добре е обаче, когато за даден проблем има и качествено решение. За премахване на синдрома „лениви черва” един от най - лесните и ефективни начини е редовното приемане на естествени влакна. Концентратът на програмата PUREX 1 е съставен от специално подбрана смес от различни естествени влакна, които се разтварят във вода и от водонеразтворими елементи, които имат способността силно да се раздуват и да генерират силен перисталтиков ефект в червата. Под тяхно въздействие шлаките и отлаганията, полепнали по вътрешната стена на червата, се отлепват и се изхвърлят навън. Така червата се изчистват и храносмилателната система започва да работи без проблеми. Под въздействието на съдържащия се в продукта инулин, количеството на полезните млечно - кисели бактерии се увеличава многократно, което води до цялостно подобряване на здравето.

Концентратът от специални мултивлакна:

 • изхвърля натрупаните в дебелото черво шлаки и вредни вещества
 • регулира ритъма на работа на тънките черва
 • добавя необходимите на организма мултивлакна

Начин на употреба:

Приема се по 1 пакетче дневно, разтворено в 200 мл. вода или чай.

3. Чай PUREX 1

 • Чаят на храносмилането!

Опаковка: 60 броя филтърни пакетчета

Чаят PUREX 1 е създаден специално за тази програма. Той подпомага и допълва действието на капсулите и на концентрата от влакна, тъй като и двата продукта действат много по - добре, когато по време на терапията се приемат достатъчно количество течности. Всекидневно трябва да се приемат поне два литра от специалния чай на програмата PUREX 1. Така чрез активните съставки в него се постига полезен лек слабителен ефект, освобождават се и се успокояват влакънцата по вътрешната стена на червата, което подобрява храносмилането.

Чаят PUREX 1:

 • допълва действието на цялата програма PUREX 1
 • осигурява дневния прием на достатъчно количество течности
 • подпомага храносмилането
 • облекчава отделителния процес.

Начин на употреба:

Две пакетчета чай се запарват в 2 литра вода, като се пие през целия цен.

Произведено в Унгария.

Аналози на БИОВИС КОМПЛЕКТ ПУРЕКС 1

КОМЕНТАРИ КЪМ БИОВИС КОМПЛЕКТ ПУРЕКС 1

БИОВИС КОМПЛЕКТ ПУРЕКС 1 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаАнатомияБотаникаЛеченияАлт. медицинаРецептиЗдравни съветиХрани и ястияСнимкиЛюбопитноИсторияСпортХранене при...НовиниФизиологияЛайфстайлПрезентацииВидеоСпециалистиОрганизацииКлинични пътекиСоциални грижиНормативни актовеИзследванияСъставкиДиетиАнкетиЗдравни проблемиПатологияТестовеПроизводителиЗаведенияЗаболявания (МКБ)СимптомиИнтервютаОткрития