Начало Е-Аптека Книги Хранене и здраве ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА - М.АНТОНОВА

КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА - М.АНТОНОВА

Арт. #30027291
6.99 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ ›Виж всички Хранене и здраве ›

Високото ниво на холестерола в кръвта е един от най- рисковите фактори за заболявания на сърцето: атеросклероза, инфаркт, исхемична болест. Съвременният човек получава с храната много повече калории, отколкото изразходва при малкоподвижния си начин на живот. В същото време получава много по-малко витамини и минерали за нормалната работа на органите си. Промяната на начина на живот и рационалната диета обикновено помагат да се понижи нивото на холестерола. Понякога е достатъчно да се изключат някои увреждащи фактори като пушенето и недостатъчният сън и функциите на всички органи и системи се нормализират. Нашите органи работят като единен механизъм и „повредите” във всяко звено се отразяват на работата на всички останали. За щастие, това важи и за оздравителните мерки.

Ето за това става дума в тази книга: за профилактиката, за разумните мерки, достъпни за всекиго за укрепване на собственото си здраве.

Аналози на КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА - М.АНТОНОВА

КОМЕНТАРИ КЪМ КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА - М.АНТОНОВА

КАК ДА ПОНИЖИМ ХОЛЕСТЕРОЛА - М.АНТОНОВА Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)ЛюбопитноЗдравни съветиСъставкиВидеоХранене при...НовиниЗдравни проблемиИсторияАлт. медицинаФизиологияСпортЛеченияБотаникаИзследванияТестовеЛайфстайлСнимкиАнкетиРецепти