Начало Е-Аптека Натурални продукти Масла FLEURS ESSENCES ET H ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл.

ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл.

Арт. #30025284
33.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.1, 7 гласа
Виж всички от FLEURS ESSENCES ET H ›Виж всички Натурални билкови масла ›

Цветен еликсир : Против ЗАВИСИМОСТИ

КОМБИНИРАНИЯТ ЦВЕТЕН  ЕЛИКСИР е концентрат на растителна основа за приготвяне на напитка, чрез разреждане с вода.

Състав :  комбинация от единични био-еликсири получени като воден екстракт от цветовете на диворастящи растения от екологично чисти райони, приготвени в стриктно съответствие с оригиналната рецепта на Д-р Бах. Качествата на цветовете се улавят в цветна вода(чиста изворна вода, в която са били потопени при определени условия), след което се запазват в био-бренди 40 % vol. и се предават на човека под формата на еликсири.

Био-еликсирите са сертифицирани от ЕКОСЕРТ

Предназначение : еликсир Против Зависимости /Dependances/ : За тези, които се оплакват и страдат от своите мании, зависимости и вредни навици. Подпомага освобождаването от тях, като стимулира волята и мобилизира вътрешните сили да устоиш на изкушението.

Съдържа :  Камшиче; Пъпка от бял див кестен; Червен кантарион; Цикория; Орех; Дива ябълка; Джанка.

Използване : Цветните еликсири са изцяло природен продукт и могат да се използват при бебета, деца, подрастващи и възрастни.

Противопоказания : Тяхното приемане не крие никакъв риск, нито са познати непоносимост или несъвместимост с други лекарствени средства или терапии.

Дозировка : Обичайната дозировка е приготвяне на напитка, като в чаша с вода(около 200 мл.) разтворите 4-ри капки от комбинирания цветен еликсир. Приемайте ги до ШЕСТ пъти в ЕДНО денонощие. В този случай важно е приеманите дози да се разпределят сутрин след ставане, два пъти преди обяд, два пъти след обяд и вечер преди лягане. Желателно е да се приемат на гладно, но не е задължително. Може също да разтворите 12 капки във вода (1 литър) и да пиете от тази вода през деня. Важно е да се приемат регулярно разпределени в денонощието.

Успоредно с тях може да продължите да приемате и други предписани лекарствени средства.     

Съхранение : Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи, недостъпно за малки деца.

Опаковка : стъклено шишенце с капкомер. Нетно количество : 20 мл.

Производител : Fleurs Essences et Harmonie, Франция

Предупреждения : Да не се използва като заместител на разнообразното хранене, да не се надвишава препоръчителната доза, да се съхранява на място недостъпно за деца.  

Аналози на ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл.

ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРОТИВ ЗАВИСИМОСТИ 20 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛюбопитноЗдравни съветиРецептиЛайфстайлНовиниХрани и ястияАлт. медицинаПсихологияХранене при...ТестовеАнкетиСнимкиВидеоЛеченияНормативни актовеЗдравни проблемиОрганизацииСпециалистиДиетиИнтервютаИсторияСпортПроизводителиОткрития