Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания XIAN C. P. PHARMACEUTICAL CO. LTD. КАНЕЛИМ капс. * 100

КАНЕЛИМ капс. * 100

Арт. #30018796

КАНЕЛИМ капс. * 100

Canelim (от китайски Ping Xiao) е революционен и ефикасен хомеопатичен продукт.

Canelim е особено ефективен при:

 • борбата срещу онкологичните заболявания;
 • хиперплазия на млечните жлези при жените (ненормално количествено увеличение на клетките);
 • редуциране размера на туморите и разпространението на метастази;
 • възпрепятстване зараждащите се симптоми на рак;
 • повишаване на имунологичните способности на организма, като по този начин увеличава продължителността на живота.

Действия и индикатори:
Функциите на препарата са в засилване на кръвообращението чрез премахване на кръвната стаза (спиране на кръвния поток в дадена зона от микроциркулацията - венули, прекапиляри и капиляри), облекчаване на болката, редуциране размера на туморите и разпространението на метастази, намалява възпаленията и токсичните натрупвания, укрепване на организма с цел елиминиране на патогенните фактори.

Ползите от Canelim (Ping Xiao) капсули са:
Клинично тестван, ефективност между 53,2% и 86%.
Подходящ като моно терапия когато конвенционалните терапии са изчерпани.
Ефективен като неоадювантна терапия (прилага се веднага след поставяне на диагнозата преди операцията с цел да се свие тумори преди операцията или лъчетерапия).
Ефективно смекчаване на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия.
Многократно по-рентабилен в сравнение с конвенционалните терапии.
Като поддържащо средство преди, по време на и след химиотерапия, лъчетерапия или оперативно лечение.
Нетоксичен и подходящ за продължителна употреба.

Начин на употреба: От 4 до 8 капсули 3 пъти дневно.

Странични ефекти: не са открити.

За постигане на оптимален ефект е препоръчително продукта да се приема паралелно с Biobran mgn-3.

Състав:

 • Корен куркума - 53.30 mg;
 • Плод от ауранти - 88.84 mg;
 • Агримония - 53.30 mg;
 • Alumen - 53.30 mg;
 • Селитра - 53.30 mg;
 • Wu Ling Zhi - 53.30 mg;
 • Resnia Toxicodendri - 44.42 mg;
 • Semen Strychni Pulveratum - 35.54 mg.


Преглед на терапевтични ефекти на Canelim капсули при злокачествени тумори.
Рака засяга клетките ни, които са основна единица на живота. За да разберем рака, трябва да знаем какво се случва, когато нормалните клетки се превърнат в ракови. Тялото е съставено от различни видове клетки. Нормално, те растат, делят се и произвеждат повече клетки, тъй като са необходими за да поддържа здравето на тялото и правилното му функционирането. Понякога обаче процесът на делене протича без да има нужда от нови клетки. Тези допълнително натрупани клетки се превръщат в ново образувание или тумор. Туморите могат да бъдат доброкачествени или злокачествени.
Доброкачествените тумори не са рак. Те често могат да бъдат премахнати и в повечето случаи не се появяват отново. Клетките в доброкачествените тумори не се разпространяват в други части на тялото. Най-важното е, че те рядко са заплаха за живота.
Злокачествените тумори представляват ракови образувания. Клетките в злокачествените тумори са с ненормално поведение и се делят без контрол или точен ред. Тези ракови клетки могат да унищожат тъканта около тях. Раковите клетки също така могат и да се откъснат от злокачествения тумор. Оттам да влязат в кръвообращението и лимфната система (тъкани и органи, които произвеждат и складират клетки, които се борят с инфекциите и болестите). Този процес наречен метастази, представлява разпространението на рака от оригиналния (първичен) тумор и формирането на нови (вторични) тумори в други части на тялото.
Стандартните методи за лечение на рака (хирургия, химиотерапия, лъчетерапия) понякога показват добри резултати. В повечето случаи обаче, смъртността при операцията, страничните ефекти на радиацията и химиотерапията са повече от това което пациентите могат да понесат. Поради този факт се налагат все повече доказани алтернативни хомеопатични методи за лечение.
Канелим е с висока ефективност при унищожаването на раковите клетки, засилването на имунитета, инхибиране растежа на ракови клетки и намаляване разпространението на метастази, намаляване на клиничните симптоми и болка, удължаване продължителността на живота и подобряване на качеството му. Продукта може да се прилага при всички стадии и форми на рак самостоятелно или в комбинация със стандартни лечения.

Опаковка: 100 капсули.

Производител: XIAN C.P. PHARMACEUTICAL CO., LTD.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА КАНЕЛИМ капс. * 100

 • Умерено клинично значими взаимодействия (65)
 • Маловажно клинично значими взаимодействия (81)
Виж подробно всички ›

Аналози на КАНЕЛИМ капс. * 100

КОМЕНТАРИ КЪМ КАНЕЛИМ капс. * 100

КАНЕЛИМ капс. * 100 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФармакологични групи (Активни съставки):Научни публикацииНовиниМедицински изследванияЛюбопитноКлинични пътекиЛайфстайлНормативни актовеСпециалистиАлтернативна медицинаЗдравни съветиЛеченияИсторияСнимкиАнкетиОрганизацииПроизводителиЗаведенияХранене при...СпортНаправления в медицинатаРецептиДиетиПатологияПрезентацииСъставкиЕ-тата в хранитеХрани и ястияФизиологияСоциални грижиИнтервютаОткрития