Начало Е-Аптека Хигиена и защита Репеленти Репеленти за лична защита Гривни ECOLIFE ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА * S *

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА * S *

Арт. #30016134

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА

Размер: S (180 мм.)

Състав: Гривната е изработена от 100% силикон, съдържа 100% натурално масло от лимонена трева(цитронела) - натурален продукт, безвреден за хората, но с аромат отблъскващ комари и други кръвосмучещи инсекти, с дългогодишна употреба в практиката.

Предназначение: Подходящо средство за предпазване от ухапвания от инсекти, особено при дейности на открито - джогинг, пикник, риболов и други спортни и релаксиращи мероприятия. Подходяща е за малки деца. Водоустойчива.

Начин на употреба: Гривната може да бъде носена на китката или глезена, като за малки деца е препоръчително поставянето й на глезена. Нивото на защити може да се регулира посредством отвори в горната част и зависи от мястото на ползване и популацията инсекти. Можете да регулирате дължината в съответствие с вашите данни. При сваляне и поставяне отново я съхранявайте в оригиналната опаковка. 

Време за употреба: Ефективна, като средство, предпазващо от ухапвания от комари и други кръвосмучещи инсекти - 3 -4 седмици в зависимост от интензитета на употреба. 

Предпазни мерки: В случай на алергична реакция да се прекрати незабавно използването и се обърнете към вашия лекар.
При случаен контакт с очите или устната лигавица изплакнете обилно с вода, тъй като може да се получи дразнене от маслото от лимонена трева. 

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. 

Производител: "БИОГЕЯ ФАРМАСИ" ООД, България.

Аналози на ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА * S *

КОМЕНТАРИ КЪМ ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА * S *

ГРИВНА ПРОТИВ КОМАРИ ЗА ДЕЦА * S * Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)БотаникаФармакологични групи (Активни съставки):НовиниЗдравни съветиЛюбопитноАлтернативна медицинаЛайфстайлСнимкиРецептиИсторияЛеченияИнтервютаПсихологияСпортФизиологияНормативни актовеОрганизацииДиетиПроизводителиХранене при...Е-тата в хранитеСоциални грижиАнкетиОбразованиеЗаведенияСпециалистиМедицински изследванияКлинични пътеки