Начало Е-Аптека Медицински изделия Вагинални инфекции So.Se. PHARM ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6

ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6

Арт. #30006210

ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6

Контролира и поддържа естествения баланс на вагиналната флора, възстановява физиологичното рН, успокоява, възстановя и оздравява.

Флоражин Вагинални Овули са разработени на база особено ефективна оригинална формула за поддържане и възстановяване на нормалната бактериална флора във вагиналната лигавица.

Флоражин Вагинални Овули съдържат:

Лактобацили, стабилизирани в растителен екстракт, който благодарение на присъствието на 6 щама (Bulgaricus, Acidophylus, Biphidus, Termophylus, Plantarum и Casei), действа активно, с "подобряващ" ефект спрямо инхибиране на патогенни бактериални видове, вкоренени (действащи в интервал, зависещ от различни субективни ситуации) и поддържане на физиологичното рН (4-4.5) на лигавицата.

Глицериди на житни кълнове със зарастващи и оздравителни свойства, действащи на най-дълбоките слоеве на епителиума на лигавицата,

Витамин С, в стабилизирана форма, с предпазни свойства за епителиума,

Млечна киселина, която заедно с витамин С допринася, за поддържане на кисело рН на влагалището.

Екстракт от водорасли с доказани успокояващи свойства против дразнене, с ефективен принос за бързо намаляване на сърбежа и подпомагане запазването на оригиналното физиологично състояние на лактобацилите.

ВАЖНО:

Външният вид на вагиналните супозитории може да има жълт цвят. Това се дължи на наличието на лактобацили и не засяга качеството на продукта.

Препоръчваме използване на Флоражин Вагинални Овули в комбинация с: Флоражин за вагинална промивка, подкиселяващо вагинално почистващо средство за вътрешно приложение;

Флоражин Интимен течен сапун, интимно почистващо средство за външните гениталии.

За продажба на дребно: 6 вагинални супозитории х 2 гр.

Произведено в Италия.

Аналози на ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6

КОМЕНТАРИ КЪМ ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6

ФЛОРАЖИН ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 6 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноЗдравни съветиХранене при...СпециалистиАлт. медицинаЛеченияКлинични пътекиФизиологияБотаникаИсторияЕ-тата в хранитеИзследванияСпортСнимкиЛайфстайлТестовеНовиниПсихологияСоциални грижиПатологияОрганизацииАнкетиРецептиНормативни актовеДиетиЗаведения