Начало Е-Аптека Хранителни добавки Анемия ВЕЛЕВИ ФАРМА ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА

ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА

Арт. #30001103
7.70 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.3, 19 гласа
Виж всички от ВЕЛЕВИ ФАРМА ›Виж всички Хранителни добавки при анемия ›

ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА

Герисан е натурален продукт от коренища на кръвен здравец (geranium sanguineum).
Вековният опит показва, че това растение дарява здраве, бодрост и дълголетие.
Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца (лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен.
Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма.
“Герисан” може да бъде прилаган като сигурно и профилактично средство по време на вирусни епидемии, не само поради това, че има способността да “свързва” вирусите и да не им позволява да “пакостят”. Той стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите.

Начин на употреба:
Сиропната форма е за деца от 1 до 11 годишна възраст, но може да се прилага, както на по-малки, така и на по-големи. Сиропът има аромат на горска ягода и е сладък на вкус.
Профилактично се дава на деца от 1 до 3 години по 1 чаена лъжица на ден, за деца от 4 до 8 години – 2 чаени лъжици и за деца от 9 до 11 години – 3 чаени лъжици.
Продуктът е безвреден и може да се приема години наред.
При настъпило вече заболяване дозите могат да бъдат удвоени и дори утроени.
“Герисан” може да бъде прилаган без прекъсване за по-дълъг период от време.

Опаковка: 100 ml.

Производител: Велеви Фарма, България.

Аналози на ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА

ГЕРИСАН сироп 100 мл. ЗА ДЕЦА Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаНовиниЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиИзследванияИсторияАлт. медицинаНормативни актовеЛайфстайлКлинични пътекиХранене при...СпециалистиСнимкиТестовеАнкетиЗаведенияВидеоСпортФизиологияЗдравни проблемиПатологияСоциални грижиМикробиологияДиетиОрганизацииНаправления в медицинатаИнтервютаПсихологияПрезентацииСъставкиЕ-тата в хранитеХрани и ястияРецептиОбразованиеПроизводителиОткрития