Коментари за ДЕНТАВАКС таблетки 36 мг * 40

Арт. №: 05003634
Изображение към продукта ДЕНТАВАКС таблетки 36 мг * 40

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

Напиши коментар 6 коментара
 1. Росен Андреев 

  Ползвам го от години. Много съм доволен. Помага ми и за пародонтита и за болки в гърлото. Никога не съм иматл странични ефекти. Вземам го преди да легна да спя и така стои в устата ми почти цялата нощ.

 2. петя 

  Може би не сте спазили указанията за ползването му.На моята Рецепта е написано,че 1 час след приемането му не се приемат храна и течности.Аз също го ползвах преди време и имах подобни оплаквания като тези по-горе.

 3. Николай 
  Здравейте. И аз започнах да приемам Дентавакс съвсем профилактично, след прекарана ангина. На втория или третия ден от приема се получи нещо като алергична реакция. Гърлото и носоглътката ми се възпалиха до кърваво червено. Отидох на лекар и той каза че нещата изглеждат все едно съм се изгорил със сода каустик, с която обработват бирените шишета(без изобщо да съм пил бира тези дни). Единствено си обяснявам състоянието ми с този фармацевтичен продукт. Моля ако някой може да ми даде по-подробна информация нека го направи, при положение, че в опаковката на Дентавакс няма никаква подробно описана листовка!!!
 4. аяоаяо 
  Помогна на майка ми но аз като го приемам май нещо не е наред. Почна да ме боли гърлото. Имам сухота в устата. Езикът ми побеля. Станах много чувствителна към солено. Сиренето което другите ядат спокойно ми се струва пресолено. Преди няколко месеца като пробвах да го вземама пак така стана. Ама тогава реших, че съм хванала някой грип. Проблемът е, че тези хранителни добавки не ги тестват добре. Например лекарствата ги тестват по-добре. Не пише на листовката нищо да странични ефекти.
 5. владимир 
  не мога да разбера какво удоволствие доставя на гамените да се изявяват на подобни места!?! Няма ли къде другаде да си изливате простотията...
 6. мирослав хаджийски 
  това е пилен боклук изобщо не ми стимулира спермато генезата!!!не го купувайте!!!
Напиши коментар

Коментари от Фейсбук към ДЕНТАВАКС таблетки 36 мг * 40

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook