ZONAPHARM

17 продукта
Сортирай:
На страница по:

Зона ФармаФирмата Зона Фарма е създадена през 2013 година. Тя произвежда продукти за здравето.
Производството им е основано на клинични проучвания, потребностите на клиентите и научни доклади на европейската медицинска агенция. Компанията се съветва със специалисти по хранене и лекари в съответните терапевтични направления. В продуктите се влагат съставки от утвърдени доставчици, които са с доказана безопасност и ефективност. Те са от 100 % натурални суровини, стандартизирани растителни екстракти, които са получени по всички изисквания за контрол на качеството (ISO, GMP, HASSP) и с точно съдържание на активни вещества.
"Панацея 2001" е подизпълнител на производството на Зона Фарма. Фирмата има внедрена система за управление на качеството, отговаря на стандартите за добра производствена практика (GMP), сертификат от американската агенция за лекарства и храни (FDA) и система за контрол на критичните точки.
Екипът на Зона Фарма се състои от здравни специалисти с дългогодишен опит в сферата на здравеопазването. С цел подобряване задоволяването на нуждите на клиентите се усъвършенстват всички звена на компанията.

На основа на научните познания, опита и новостите в областта на фитотерапията и медицината, Зона Фарма прецизно и внимателно подбира растителните екстракти, които влага в продуктите си. В тях се влагат само суровини от природата от доказани европейски дружества, които гарантират чистота и качество на лечебни растения, посредством редица методи за инспекция и контрол:
- микроскопски;
- макроскопски;
- хроматографски;
- физически, химически и хроматографски анализ;
- количествен и качествен анализ.

Производствения процес се извършва по GMP (Good manufacturing practice) - стандарт за производство на лекарства, гарантиращ спазването на чистота и качество на готовата продукция.
Зона Фарма притежава едно от най-големите призвания в световен мащаб - сертификат от FDA (Food and drug administration) - американската агенция за лекарства и храни, една от най-стриктните в света.

Компанията си сътрудничи със здравни специалисти и лекари за разработка на лекарствата и продуктите им, за обмена на клиничен опит за употребата им и образоването. Мисията на Зона Фарма е да бъде най-високо ценената компания за клиенти, пациенти, инвеститори, колеги и бизнес партньори.

Фирмата се стреми да разработва продукти, които да повлияват и да предпазват от заболявания, като работи с други инвеститори, за да представя здравна информация и продукти на пациенти и здравни професионалисти.

Отдел медицински и регулаторни дейности на Зона Фарма отговаря на запивания от здравни специалисти относно употребата на продуктите. При даване на тази информация фирмата се стреми да гарантира точността и Зона Фармаобосноваността на данните и тяхното съответствие с приложимите регулаторни и правни стандарти.

Като социално отговорна компания Зона Фарма подпомага медицинското образования, различните дейности и обмена на информация, насочени към повишаване на квалификацията на здравните професионалисти. Научният обмен на информация и медицинско образование е основна цел на конференциите и медицинските конгреси.

Търговкият и медицинският персонал на Зона Фарма е в постоянен контакт със здравни специалисти и медицински-търговски представители за промотиране и представяне на лекарствени продукти. Служителитте преминават периодични обучения, имат научни познания и могат да представят точна и пълна информация за употреба и предписания на продуктите, условия и начина на предписване, данни за цените и заплащане.

Тъй като компанията е насочена към здравеопазването, тя може да подпомогне научни проекти.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook