WEBBER NATURALS

119 продукта
Сортирай:
На страница по:

WEBBER NATURALS

Webber Naturals е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, ефективни и надеждни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство. Webber Naturals произвежда и предлага над 300 продукта според високите фармацевтичните стандарти за лекарствени средства и лицензи за добра производствена практика.

ИСТОРИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ФИРМАТА 
От 1948 г. канадските семейства разчитат на Webber Naturals за качествени витамини. Те отглеждат собствени биологични билки в долината на Оканаган, Канада и търсят по целия свят най-добрите суровини за своите добавки. Webber Naturals държат на най-високите стандарти за качество, чистота и потенция на всяка стъпка, от семената до готовия продукт в магазина.

Биологично, без ГМО земеделие в долината Оканаган

В момента Webber Naturals имат стотици декари биологични земеделски земи в красивата долина Оканаган в Британска Колумбия, Канада, където отглеждат, прибират и обработват не-ГМО, биологично отглеждани билки и растения. Растенията се събират на ръка, когато активните им съставки са в своя пик и се обработват веднага в собствени местни съоръжения.

Независимо дали екстрактите от билки и растения идват от собствените им ферми или от надеждни източници по целия свят, Webber Naturals гарантира най-високите стандарти за качество, чистота и потенция. Как? Като контролират всяка стъпка от семената до готовия продукт и като ръководят индустрията в технологията за контрол на качеството, включително ГМО тестване на материали, които не те отглеждат. 

УСТОЙЧИВОСТ

Устойчивостта - хора, планета, печалба - е основата на Webber Naturals Pharmaceuticals. Фирмата се стреми да направи по-малък отпечатък върху околната среда, като прави промени, които намаляват емисиите на отпадъци и въглерод, запазват енергия и вода, следват сертифициране за устойчивост на своите продукти и подкрепят местните и глобалните общности. 

Продукти, създадени от най-добрите суровини                                                                                                                                                                             

Независимо дали се отглеждат в собствените им ферми или внимателно се снабдяват от целия свят, Webber Naturals работят с най-добрите налични суровини. Наборът от биологични продукти, включително сертифицирани органични студено смляно ленено семе и органично масло от риган, са свидетелство за тази фирмена практика.

Отпадъците от софтгел капсулите не се похабяват 

Останалите отпадъци от софтгел капсулите се препродават за нехранителни приложения (например лепилната промишленост). В резултат на това преработват приблизително 150 тона отпадъци от депото само за една година.

 

                                      Преобразуване на производствени отпадъци 

Биологичните производствени отпадъци вече не се изгарят, а се преобразуват в сертифицирани за CFIA (Канадската агенция за контрол на храните) храни за животни и органична почва. Отпадъците от опаковки се събират и превръщат в табли за разнос на напитки

Дарения на глобалната общност

Webber Naturals имат дългогодишна традиция да даряват продукти за медицински екипи, състоящи се от студенти, лекари и медицински сестри, които да предприемат пътувания и да оказват помощ в селските клиники и домове в Доминиканската република, Хаити и Никарагуа.

 Морско стопанисване 

Всички рибни масла Webber Naturals са сертифицирани по IVO. Webber Naturals са партньор на IVO за подпомагане на морската диверсификация, регулирания риболов, предотвратяването на улов, опазването на местообитанията и предотвратяването на замърсяване. В основата си IVO сертификацията поставя нов стандарт за качество и безопасност при изследванията на рибено масло, тъй като изисква изчерпателен набор от проверки на качеството, включително тестове за около 400 потенциални замърсители. IVO печатът е и гаранция, че омега-3 масла отговарят на всички съответни международни стандарти за чистота, потенция и устойчивост, които включват американските и канадските разпоредби за храни и фармацевтични продукти. Маслото от крил на Webber Naturals също е сертифицирано от Friends of the Sea®, за да гарантира, че е добивано устойчиво и отговорно от регулирани флоти.

Справяне с продоволствената сигурност

Webber Naturals са горди привърженици на организации, които се справят с предизвикателството на продоволствената сигурност на местно и глобално ниво. През 2016 г. Quest Food Exchange призна компанията за техния най-ценен партньор, заради ангажимента да предоставят достоен достъп до витамини на лица, изправени пред трудности в местната общност.

                                   Преминаване на рециклирана хартия за намаляване на емисиите 


Използва се копирна хартия на базата на дървесина, основана на селскостопански продукти, произведена от остатъците на растението захарна тръстика, което намалява емисиите на парникови газове и насърчава опазването на глобалните гори и жизненоважните екосистеми. Преминават на рециклирана хартия със съдържание на захарен лист, който съдържа 0% съдържание на дърво - рециклирана дървесна хартия.

 

Климатично интелигентен сертифициран бизнес

Сътрудничат с Climate Smart за измерване и намаляване на годишните фирмени емисии на парникови газове с 2710 тона въглероден двуокис за последните четири години.

Ръководство за жизнения цикъл на продуктите и опаковките 


Webber Naturals
предоставят средства на Асоциацията за управление на здравните продукти (HPSA) за организиране на Програмите за връщане на лекарства за безопасен и лесен начин за изхвърляне на продукт, който изтича в потребителските домове, и в канадската Stewardship Service Alliance и Éco Entreprises Québec за финансиране на общинските програми за рециклиране, свързани с фирмените опаковки в Канада.

ПРОУЧВАНЕ И РАЗВИТИЕ
Страстта на Webber Naturals е да откриват и разработват иновативни продукти, които помагат на хората да бъдат здрави. Наемат екип от експерти със специалности медицина, биология, селско стопанство, хранене, фармакология и химия, които да им помогнат да направят точно това.

Развитие

Webber Naturals е водещият производител на качествени хранителни добавки в Северна Америка. Това може да бъде лесно да се каже, но не е било лесно да се постигне.

От половин век инвестират във времето, парите и опита, необходими за производството на най-добрите добавки в света. Създават продукти, които хората се нуждаят и искат. Правят изследвания, намират най-добрите суровини и след това разработват възможно най-добрите добавки, за да се справят с истинските проблеми за здравето на хората навсякъде. Винаги с тези три неща на първо място:

Безопасност

Webber Naturals е лидер в индустрията по осигуряване на качеството, а лабораторните им съоръжения са сред най-големите и най-сложните в Северна Америка.

Чистота

Независимо дали се отглеждат в собствените им ферми или се добиват в световен мащаб, всички фирмени суровини преминават през същите строги програми за тестване за безопасност и чистота.

Удобство

Предлагат добавки във формите, които семейството може да използва - таблетка, капсула, софтгел, течност или гранули, дори гуми - персонализирани според клиентските нужди, на цени, които можете да си позволите.

Държава: Канада

Снимки и източник на информацията - официален сайт на компанията: https://webbernaturals.com/

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook