VIRIDIAN NUTRITION

166 продукта
Сортирай:
На страница по:

“Viridian Nutrition” е основана през 1999 г. в Нортхемптъншир, Обединеното кралство от Шерил Талън. Вегетарианка от 18-годишната си възраст, Шерил започва кариерата си в индустрията с натурални продукти. Работи в магазини за разпространяване на здравословни храни от 21-годишна възраст.

През 1988 г. Шерил завършва журналистика. Става редактор на списание „Natural Food Trader”, където остава три години. Сред нейните области на интерес са магазините за здравословни храни и компаниите, занимаващи се с доставка на натурални продукти по целия свят. Широкият опит, придобит от работата в този тип индустрия, допринася за специализацията на англичанката в работата с разнообразни хранителни добавки.

През 1991 г. Шерил Талън започва работа в „Solgar Vitamins” - американска компания, занимаваща се с производството на хранителни добавки. Първо тя е маркетингов директор, а след това - управляващ директор за Обединеното кралство. Допреди тези събития, „Solgar Vitamins” е семейна компания. След това тя бива придобита от голяма фармацевтична корпорация в началото на 1999 г.

Това е периодът, в който Шерил взема решението да напусне редиците на американската компания. Тя избира да последва мечтите си. Основава "Viridian Nutrition". В нея са заложени основни принципи, касаещи чистотата на активните съставки, околната среда и благосъстоянието на хората, в които Талън искрено вярва.

"Viridian Nutrition" е обградена от квалифицирани експерти. Компанията стартира работа през декември 1999 г. само с 24 продукта. Към днешна дата тя разполага с техническата и маркетингова вещина, натрупани при производството на повече от 180 продукта, разпространявани в над 12 страни.

Не са случайни думите на Шерил Талън: "Мисията на „Viridian Nutrition” е да осигури здраве и благополучие на всичко, до което се докосне. От полетата, където голяма част от съставките биват отглеждани до съоръженията за рециклиране, където се събират стъклените опаковки -  искаме да следваме етичния принцип на грижата за околните, докато се грижим за себе си”.

В основата на „Viridian Nutrition” е заложена философия, обвързана с Движението за природните продукти, подкрепящо методите на биологично отглеждане, съхранението на древните здравни традиции и въвеждането на иновативни допълващи диетата здравословни храни, добавки и концепции.

Държава: Англия

Уеб сайт на компанията: https://www.viridian-nutrition.com

Снимки и източник на информацията: 

https://www.viridian-nutrition.com/team.aspx

https://www.facebook.com/ViridianNutrition/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook