VICTORIA BEAUTY Help from Nature

7 продукта
Сортирай:
На страница по:

Добре планиран възход
Ако трябва с една дума да се опише бизнесът на Камко ЕООД, то това би било „грижа“. Вече повече от четвърт век компанията е отдадена на грижата за хората, партньорите и крайния потребител. Предприятието започва историята си като малка семейна фирма през 1991 г. Вносът и дистрибуцията на козметика, парфюмерия и битова химия е основната му дейност. Камко става представител на големи чуждестранни концерни на българския пазар и завоюва позиции сред топ дистрибуторите за страната. Ardell, Duo, Swati, Baylis and Harding, The Humble, Brait, Purederm, Maskafe, Farmskin, Carlos Moya, Nike, Corine de Farme са само малка част от световните марки, дистрибутирани от фирмата. Внимателно подбрани, отговарящи на високите ни очаквания за качество, предлагащи надеждни продукти, те са се доказали и са спечелили доверието на милиони потребители. С времето компанията започва производство на 4 собствени марки, сред които най-известна е Victoria Beauty, а серията Snail Extract е най-емблематичната и най-обичана в България и извън пределите на страната. С български корени и широк международен обсег – повече от 41 държави по целия свят, Камко се гордее със скромния си принос към популяризирането на родното качество на глобално ниво.

Производствена дейност
Мащабната производствена дейност на Камко е разпределена под 3 собствени марки за парфюмерия, козметика и аксесоари – Victoria Beauty, Aristea и Standelli Professional. Общият основополагащ принцип за цялото продуктово разнообразие е грижата за потребителя, надеждното качеството, 100% безопасност и висока ефективност. Различните продуктови линии под всяка марка са разработени с мисъл и внимание, за да посрещнат широк спектър от нужди на голям кръг потребители и да предложат цялостна грижа за красотата.

Лидер в козметиката с охлюви

Водена от отговорността към качеството на живот на клиентите и разбирайки революционния терапевтичен и козметичен потенциал на охлювната слуз, Камко е първият български производител, който разработва козметика с екстракт от охлюви. През 2010 г. компанията създава първата биоферма за хуманно отглеждане на охлюви. Тя е разположена близо до град Пловдив. В нея се отглеждат повече от 1 млн. охлюва. С това фирмата гарантирана пълна вертикална интеграция – от фермата до магазина + пълен контрол върху всички значими производствени и търговски процеси за всички серии с охлювен екстракт. Извличането на слузта от охлювите се извършва на ръка, без да се използват машини и без да се нанася каквато и да е вреда върху животните. Суровината, вложена в продуктите на Камко, е хуманно извлечена, 100% чиста, без токсини и примеси. Именно това е най-силният гарант за качество и неоспоримо доказателство за ангажимента на компанията към добруването на всички – включително и на животните.

Социален ангажимент
Горди от факта, че са 100% български производител, екипът на Камко доказва, че е възможно да се гради бизнес и да се предостави висококачествен продукт и услуга и у нас. Много от продуктовите серии на компанията са развити с традиционни за родната козметика съставки – роза, кисело мляко, лечебни билки и др., които се радват на сърдечен прием в останалите държави в Европа, а също и в Америка, Азия и дори Африка. С дейността си Камко допринася за популяризирането на българското извън страната и за растежа на нашата икономика.
Отдадена на България, компанията е ангажирана и с възпитанието на бъдещите поколения. Камко е един от създателите на детско-юношеския волейболен клуб Victoria Volley, където тренират около 250 деца и юноши под ръководството на 12 треньори. Клубът практикува съвременен мениджмънт, като успешно съвместява тренировките с учебните занимания и помага за възпитанието и изграждането на хармонични, балансирани личности. В историята си Victoria Volley печели много престижни награди и дава значими състезатели на националния ни отбор. А всяка покупка на продукт на Victoria Beauty подкрепя достойна кауза – по-здрави и по-добре възпитани поколения за напред.

Държава: България.
Уебсайт на компанията: https://camco.bg/

Всички права запазени ©2020 Камко ЕООД.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook