URGO

50 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Urgo Medical е медицинското подразделение на Laboratoires Urgo (френска фамилна компания, основана през 1880 г.) и принадлежи към групата Urgo, която също предлага марки като Juvamine, Mercurochrome, Humex и Alvityl. Разширяването на Urgo Medical извън Западна Европа се подкрепя от международната мрежа на групата, която е подсилена от редовни придобивания.
През 2014 г. Urgo Medical е номер 3 на европейския пазар в продукти за заздравяване на рани. Брандът заявява смело своите големи амбиции за международна експанзия, планирайки ново присъствие в Южна Америка, укрепване на европейската мрежа и продължаващо развитие в Азия.
В знак на личния си ангажимент за непрекъснати иновации, компанията удвоява бюджета си за изследвания и развитие през последните 3 години.

Мисията на Urgo Medical:
Кожата като жизненоважен орган с неизменно значение за доброто здраве и цялостно благополучие, Urgo Medical се ангажира да разшири своите знания за лечението на рани и увредени тъкани.
За да осигури ефикасността, Urgo Medical предлага иновативни решения за грижа за рани, помагащи да се възстанови живота на пациента до състоянието му преди нараняване.

Визията на бранда:
Запазването и възстановяването на телесната цялост за осигуряване на физическо и емоционално благосъстояние е основно здравословно предизвикателство в обществото.
Високите стандарти и изобретателност на компанията се ръководят от решимостта да се гарантира, че всички пациенти се чувстват комфортно в кожата си.
Urgo Medical се доверява на отворен подход, обхващащ съветите на многобройни партньори за сътрудничество. Това спомага за постигане на най-високи позиции в сферата на заздравяването на рани.
Следването на високи стандарти и натрупаният опит на здравните специалисти са основа за непрекъснатото усъвършенстване на професионалните решения. Спазва се култура на вслушване е разширена, като разчита на мнението на пациентите и техните семейства. Тази близост създава най-адекватните и високо ценени продуктови линии и многобройни възможности за междудисциплинарно сътрудничество.

Ключови ценности:
Иновации:
Извършва проучвания посветени на подобряване на професионалната грижа за рани и лечението им.
Прилага оригинална политика за провеждане на клинични изследвания за третирането и оздравяването на рани.

Хуманизъм:
Желание да осигурят благополучие и здраве чрез лечението.
Осигуряване на експертни решения за при всички типове рани.
Способност за вслушване в пациентите и насърчаване на споделянето на повече опит.
Изграждане на доверие.

Смелост:
да бъдат независима, прогресивна френска компания с международен обсег;
да останат ключов играч на пазара;
да съхранят ентусиазма си.

Категории продукти:
Компанията Urgo Medical предлага на своите потребители широка продуктова гама с изключително успешни решения и формулировки. Част от продуктовото портфолио са:
антимикробни превръзки;
компресиращи превръзки;
контактни слоеве;
пенообразни превръзки;
хидроколоидни превръзки;
хидроизолиращи влакна и Алгинати превръзки;
хидрогелове;
леко абсорбиращи превръзки;
третиране с масла и емулсии;
лента и традиционни превръзки.
Като със своята работа професионалистите от Urgo Medical успяват да облекчат ежедневието на потребители с различни здравословни проблеми.

 

Държава: Франция.

Уебсайт:
http://ceumed.net/

Снимки и информация:

http://ceumed.net/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook