SYNCHROLINE ROSACURE

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

Дермокозметиката SYNCHROLINE (козметични продукти на фармацевтична основа) са продукти, предназначени да се справят с повечето кожни проблеми, открити в козметичната и дерматологичната област.

Научният подход, следван при изследването и разработването на дермокозметика SYNCHROLINE, е идентифициран в концепцията за синхронизиран ефект на активните съставки.

Различните кожни проблеми са формулирани и оценявани изцяло и се занимават с максималната ефективност на различните функционални съставки, които действат едновременно върху различните причини за едно и също несъвършенство, за да се постигне максимална козметична ефективност.

Целта на SYNCHROLINE е да накара функциите на кожата да работят заедно, за да поддържат младежкия си произход и активно да популяризират здравата и красива кожа. Разработката на продукта и научната документация гарантират неговата безопасност и ефективност. 

Продуктите за грижа за кожата са проектирани да работят с традиционното медицинско лечение. Продуктите имат за цел да отговарят на всички типове кожа и да лекуват много различни кожни проблеми като акне, розацея, хиперпигментации, стареене на кожата, тъкан на белези и др.

Държава: Италия

Официален сайт на компанията: http://www.synchroline.com/

Снимки и източник на информацията:
http://www.synchroline.com/
https://www.facebook.com/pg/SynchrolineSE

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook