WE COLLAGEN

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

We Collagen е официален представител на финландския бранд Skin Collagen. Продуктите осигуряват 100% натурален колаген с високо качество за ставите, кожата, костите и тялото.

Skin Collagen е дългогодишен опит в производството на хранителни добавки. Собственикът Петри Тика е с над 20 години практически опит. Специалист и учен в сферата с натрупани познания прекарва ежедневието си в проучвания за постигане на по-ефектни и иновативни продукти.

Петри не допуска употребата на китайски материали. Опаковката се произвежда в Швейцария. Фирмата П-Стоур Оу предлага портфолио от стотици продукти. Skin Collagen е най-бързо разрастваща се линия. Добавките са водещи в Скандинавските страни, дистрибутират се по цял свят - Близкия Изток, Европа, Азия.

We Collagen притежава права за дистрибуция на серията Колаген продукти на територията на България. Дружеството е оторизиран дистрибутор според приложимото законодателство и изисквания на Българската агенция по безопасност на храните.

ИДЕОЛОГИЯ

Създаване на високо качество продукти за здравословен и по-добър начин на живот, без никакви компромиси.

ЗА ПРОДУКТИТЕ
Добавките от серията Колаген са сертифицирани и изработени по ЕС стандарти за високо качество. Използвани са патентован материал. Всички продукти могат да се приемат от жени и мъже над 20 години. Хранителните добавки съдържат 100% чист колаген без наличие на консерванти, оцветители, овкусители и глутен, за разлика от много други продукти на пазара.

Продуктите са изработени по патентован процес във Финландия от хидролизиран колаген. Серията Колаген включва къси пептидни вериги, което спомага за бързата им абсорбция, само след 15 минути прием. За разлика от други продукти, колаген пептидите достигат таргетираната зона незасегнати и усвояването им е максимално. Веднъж достигнали съответната зона, тяло бива стимулирано да произвежда собствен колаген. Този процес по естествен път намалява с годините и в резултат от начина на живот.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОЛАГЕНЪТ
Колагенът осигурява 30% от цялото количество протеин в тялото.
Колагенът се намира в сухожилията, костите, ноктите, мускулите, ставите, червата, кожата, косата, зъбите, дори и в кръвоносните съдове. Дава структурната подкрепа и еластичност. Има важно значение за подновяването на клетките, хрущялната тъкан и костите. Колагенът започва естествено да намалява след двайсетте години. По изявен дефицит се наблюдава след 25 години. Всяка година се губи по 1-2% колаген, а понякога и повече. Над 50 години е изгубен средно 50%. Колагенът подпомага правилното функциониране на организма и предпазва от неприятни последствия на стареенето.
Продуктите се препоръчват за хора с конкретни проблеми, активни хора, при желание за поддържане на нивата на колаген в тялото или водене на здравословен начин на живот с цел нормалното функциониране на организма.

Държава: Финландия.

Уеб сайт на компанията: https://wecollagen.com/

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook