SCOTTISH FINE SOAPS Sea Kelp

6 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Александър Рос Холдингс" е семейна търговска група, със седалище във Фолкърк, Централна Шотландия. Групата се състои от три компании: "Unico", "Montague Lloyd" и "The Scottish Fine Soaps Company".

Робърт Рос - предприемчивият шотландец

Историята на „Scottish fine soaps” започва развитието си много преди фактическото й основаване през 1974 година. Инициатор е шотландският химик Робърт Рос. През далечната 1923 година той създава своя семеен бизнес "The Union Chemical and Antiseptic Company”, известна и като “Unico”.

По-късно предприемчивият мъж взема рисковото решение да разшири производството си, заемайки нишата с производството на сапуни. Така се появява "Scottish fine soaps”. През 1987 врати отваря и "Alexander Ross Holdings”, за да обедини двете бизнес линии.

"Scottish fine soaps” е разположен в близост до географската забележителност "Хълмовете Очил”, които се намират в централната част на Шотландия.

Дерек Рос създава своята компания за производство на сапуни с амбицията да я превърне в „превъзходен производител на тоалетни принадлежности“. Визията на шотландеца все още е в основата на всичко, което прави "Скотиш файн" и днес: "Да създава изискани ароматни продукти за вана и тяло, предназначени за претенциозния клиент. Те ще подкрепят благосъстоянието на ума и тялото и ще му дарят луксозно и забавляващо изживяване". За да постигне тези цели, марката се придържа към три основни ценности:

  • качество
  • лукс
  • утвърдено наследство от миналото

"Scottish fine soaps” се придържа към устоите на своето наследство. За компанията, то е еталон за това как трябва да се постигат мечтите и как да се преследват амбициите. Основателите вярват и в друго - качеството и луксът не могат да бъдат постигнати за една нощ. Не е случаен фактът, че две поколения от семейство Рос участват в производството и усъвършенстването на сапуните и козметиката от марката в продължение на повече от 35 години. Това експертно познание, опит и ноу хау се развиват непрестанно, за да се гарантира на потребителите качество и последователност. Системната упорита работа дава възможност на шотландската компания да добие известност и отлична репутация на производител на луксозни продукти, предпочитани от хората в над 30 държави.

Робърт Рос - четвърто поколение в бизнеса с козметични продукти
Над 90 години бизнесът се управлява от фамилия Рос. Представител на нейното четвърто поколение е търговският директор Робърт Рос (очевидно кръстен на своя праотец, създал „Scottish fine soaps”).

За своите формули от ботаническата продуктова гама от 70-те години на ХХ век, „Scottish fine soaps” винаги се е стремила да влага качествени, естествени екстракти и натурални съставки (като био мляко, мед, какао и масло от ший). Уникалните аромати са създадени с баланс и внимание към детайла, за да може потребителят да поглези сетивата си с богатството на прекрасните аромати, подбрани да пасват и допълват отлично действието на природните съставки.

Отбелязвайки 40-ата си годишнина през 2014 г., компанията инвестира в създаването на нова идентичност на марката. Целта е да повиши  привлекателността си и да затвърди своята марка и репутация сред потребителите както във Великобритания, така и в чужбина. Предприето е значително ре-брандиране на опаковките, за да се акцентира върху идентичността между съблазнителните аромати и активните съставки. Премиум опаковките са създадени, за да се отдаде заслуженото на съвременния шотландски стил, повлиян от света на изкуството, модата и фотографията.

Наследството, опитът и етиката в производството са ценностите, формирали това, в което вярва „Scottish fine soaps” и в миналото, и сега. Единствено това желаят и хората, управляващи компанията в настоящето. Поради тази причина шотландската марка се е посветила на по-екологичното и устойчиво производство.

„Scottish fine soaps” не тества продуктите си върху опитни животни и използва палмово масло от сертифицирани производители, част от организацията „Кръгла маса за устойчиво палмово масло”.

Със своите 11 колекции ароматни продукти за мъже и жени, разпределени в продукти, обгрижващи тялото, косата и ръцете, визията на компанията е със сигурна позиция, гаранция за безоблачно бъдеще.

Държава: Шотландия

Снимки и използвана информация:

1. http://www.alexanderross.co.uk/

2. https://www.comfortandjoy.eu/en

3. https://www.scottishfinesoaps.com/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook