OSTROVIT

293 продукта
Сортирай:
На страница по:

"OstroVit" е производител на хранителни добавки, продукти за спортно хранене, витамини и ядкови масла. Компанията предлага на своите потребители широка гама от продукти, които помагат за разнообразяване и обогатяване на ежедневния хранителен режим.

Хранителните продукти на компанията - фъстъчено масло, протеини, макаронени изделия, ядкови масла и сосове с нула калории – даряват щипка вкус в начина на живот не само на активните хора, но и на всички, които искат да си набавят здравословна диета.

„OstroVit“ може да се похвали с изключително динамично развитие на пазара. Компанията реагира бързо на нуждите на потребителите. Тя е чест участник в няколко престижни спортни събития. Сред тях са състезания по културизъм, панаири и други мероприятия, свързани с физическата активност.

Мисия на компанията:

Да създава качествени продукти с отлично действие;

Да влага само необходимите съставки, баз добавките й да включват излишни пълнители и компоненти;

Продуктите да бъдат с напълно "прозрачен" за потребителите състав;

Добавките трябва да се предлагат на най-добрата цена;

Да създава продукция с безкомпромисно качество, проверено и одобрено чрез лабораторни изследвания.

За кого се създават хранителните добавки на "OstroVit" ?

Произвеждайки продуктите си в продължение на много години, компанията си спечелва много почитатели. Те са хора, които не искат да плащат огромни суми за излишни добавки. Купувайки ги, те не дават пари за излишен маркетинг, благодарение на който получават най-висококачествени продукти на сензационни цени. Няма значение дали потребителите практикуват силови спортове, такива за издръжливост или просто тренират, за да се разтоварят от напрегнатия ден. Островит създава портфолиото си по такъв начин, че всеки да открие нещо за себе си.

Технология за здравословно хранене

OstroVit е производител на висококачествени хранителни добавки, поддържащи физиката вещества за спортисти, витамини, фъстъчено масло, кокосово масло и диетична продукти. В богатата гама от предложения на компанията има за всекиго по нещо. Тя съдържа всичко, необходима за разнообразяване на диетичния начин на живот не само на активните хора, но и на почитателите на здравословното хранене.

Държава: Полша

Сайт на компанията: 
https://ostrovit.com/

Снимки и източник на информация:
https://ostrovit.com/ 
https://www.instagram.com/ostrovit/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook