NATURES AID

146 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Natures Aid" произвежда и доставя висококачествени хранителни добавки в продължение на повече от три десетилетия. Основана през 1981 г., компанията се превръща в един от любимите производители на Великобритания. Марката е специализирана в създаването на витамини, добавки и растителни продукти. Те се произвеждат в собствена фабрика, изградена на Острова.

Иновации, печелещи награди

Разработването на нови продукти и непрекъснатото развитие на вече утвърдените, са от ключово значение за успеха на английската компания. "Natures Aid" счита, че иновациите в областта на хранителните добавки са от решаващо значение за индустрията, която се разраства непрестанно и представя нови научни достижения. Опитът на компанията в производството на естествени храни, съчетан с вещината на екипа й от експерти, логично, води до създаването на серия от продукти, носители на престижни награди (които можете да видите на снимките по-долу).

"Natures Aid" - утвърден английски производител

"Natures Aid" създава всички свои продукти в специално адаптирани за целта съоръжения, които заемат около 43 000 фута производствена площ. Оборудването й е сред най-модерните в Престън, Ланкашир, Великобритания. Всички добавки са създадени в съгласие със стандарта "GMP" (Good Manufacturing Practice). Така се упражнява пълен контрол върху качеството и ефикасността на продукцията, което позволява на английската компания да предоставя на своите клиенти формули с най-високо качество.

Изпълнявайки своя ангажимент за качество, "Natures Aid" счита, че се движи стъпка напред. Тя създава своите продукти, поддържащи доброто здраве, следвайки правилата на строгите фармацевтични стандарти.

Притежанието на лиценз за фармацевтично производство прави "Natures Aid" първата компания във Великобритания, извоювала си престижното отличие "Traditional Herbal Registration" (THR) за добавката си с ехинацея "EchinEeze".

"Natures Aid" продължава да инвестира в лицензирането на традиционни билкови терапевтични средства, за да гарантира бъдещето на тези ключови продукти в индустрията, пазеща човешкото здраве.

Държава: Великобритания.

Сайт на компанията:

https://www.naturesaid.co.uk/

Снимки и източник на информацията:

https://www.naturesaid.co.uk/

https://www.facebook.com/pg/naturesaiduk

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook