NATURA HOUSE CUCCIOLO MAMY NATURAL

3 продукта
Сортирай:
На страница по:

Natura House

През 1970 г. името на Уго Спиалтини (Ugo Spialtini) започва да се свързва с производството на натурални козметични средства от малък италиански клон на именита швейцарска компания. Начинанието на Спиалтини се оказва любов от пръв поглед. Той приема предизвикателството и поема управлението на малкото италианско подразделение. По-късно то се превръща в "Natura House" - първата италианска компания, специализирана в производството на натурална козметика.

В края на 70-те отварят врати два нови производствени отдела: „Микробиотика и естествени храни” и „Фитотерапия и хранителни добавки”.

В резултат на големия успех на местния пазар, в началото на 80-те години компанията започва процес по разпространяване на продукти в страните от ЕС, а след това - и в по-далечни държави. През 2010 г. е открит първият директен дъщерен клон в САЩ. Към днешна дата продуктите се предлагат на цели 5 континента.

В края на 80-те, освен за г-н и г-жа Спиалтини, „Natura House” предлага поле за развитие и на техните наследници: Силвия, Даниела и Стефано. През 2014 г. първи стъпки в компанията прави и третото поколение от фамилията.
Продуктите на „Natura House” се грижат за здравето и красотата на кожата. Следват най-строги правила за качество и безопасност. Произведени са от природни компоненти с активни вещества, подбрани и разумно преработени в лабораториите на компанията. Така се постига максимална ефективност, благоприятно въздействие и грижа за потребителите. Именно това е и причината етикетите на всеки продукт да показват реалния процент естествени съставки, вложени за задоволяване на три прости, но съществени цели:

  • възможно най-висока естественост;
  • безопасност;
  • ефикасност и приятна употреба.

Природата, съхранена в козметични продукти

Компанията изключва синтетичните и „подобни на натурални“ активни вещества, прилагани в козметиката. Известен е фактът, че тези компоненти нерядко крият рискове за здравето. „Natura House” разчита и получава от природата всички блага, гарантиращи качество и ефикасност. Именно така се задоволяват реалните нужди на кожата и се защитава здравето на най-големия орган в човешкото тяло.

Продуктите съчетават по хармоничен и безопасен начин активни фито-съединения, което ги прави по-ефективни за кожата. Влагат се само най-ценните растителни масла, извлечени от сладък бадем, макадамия, жожоба, ленено семе, еглантинова роза, арган и др. Всички съставки се отличават с възможно най-висок дермален афинитет.
Емулгаторите, получени от чисти растителни масла, са създадени, за да:

  • подобрят състоянието на кожната бариера;
  • повишат способността за задържане на вода;
  • постигнат незабавна хидратация и свежест.

Лечебните растителни екстракти са вещо подбрани според характерната им чистота и ефикасност, а витамините притежават свойства, които укрепват и подобряват състоянието на кожата.

Продуктови линии

„Natura House” се ангажира с предоставяне на най-добрите натурални и органични продукти за своите потребители. Създава богата гама от алтернативи, които обхващат всички аспекти на личната грижа и ежедневието.

Италианската компания предлага качествена козметика за тяло; продуктови серии, насочени към грижата за косата; кремове, подобряващи състоянието на кожата на краката; технически и функционални линии за справяне с проблеми като атопичен дерматит, екзема и псориазис.

Освен това, „Natura House” вярва, че ако хората искат да се грижат адекватно за кожата си, не трябва да забравят, че този орган е „огледало”, отразяващо здравето на целия организъм. Ето защо добавя в своето впечатляващо портфолио и хранителни добавки. Те допринасят за решаване на проблеми от ежедневието (като висок холестерол, липса на витамини и минерали, остеопороза и др).

И всички тези базисни аспекти, свързани с човешкото здраве, се третират винаги и само с натурални растителни съставки.

 

Apdren

Apdren

Artimin

Artimin

Beemy honey

Beemy honey

Cucciolo baby natural

Cucciolo baby natural

Cucciolo mamy natural

Cucciolo mamy natural

Delicaderma

Delicaderma

Eco line

Eco line

fior di ulivo

Fior di ulivo

Hair care

Hair care

Herbal

Herbal

Homeos

Homeos

Intimelle

Intimelle

L'arganic

L'arganic

Liberella

Librella

Natur active

Natur active

Natura mia

Natura mia

No age pollution protection

No age pollution

PBX

Pura natura pbx

Pedyx biologico

Pedyx biologico

Deo

Pura natura deo

Labbra

Pura natura labbra

Mani

Pura natura mani

Psoristop

Pura natura psoristop

Purificante

Pura natura purificante

Semplicemente

Semplicemente rosa

White perfection

White perfection

 

Държава: Италия

Уеб сайтове на компанията:

1. https://natura.it/

2. https://www.naturahouseinternational.com/prodottieservizi

Снимки и източник на информацията:

1. https://read01.com/kEP7Qxd.html#.XhR3gtIza71

2. https://natura.it/index.php/spialtini-dal-1970-cosmetici-e-integratori-al-naturaleeng/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook