NADIA PETROVA

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Надя ПетроваНадя Петрова е възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, член на Европейската асоциация по клинично здраве. Тя е превърнала живота си в мисия да търси истината във връзката между здравето и храната. Тя смята, че знанията трябва да бъдат споделяни, за да може всеки човек да направи мъдър и умен избор кое е здравословно и подходящо за него.
Тя прекарва дните си в тренинги, обучения и семинари, за да представи най-полезната, най-новата, най-качествената и най-пълноценната научно доказана информация на тема здраве и хранене. Философията й за живота й е, че ние сами контролираме съдбата си и че можем да я променим, така както можем да променим начина, по който се чувстваме, храним и живеем. Във всяка една секунда правим избори да сме здрави или да се храним неразумно, да се ядосваме за дреболии или да се успокоим, да спортуваме и т.н.
Тя е на мнение, че за да се движим напред и да променим света, трябва първо да се погрижим за себе си.
Обучението си започва в Канадското училище по натурално хранене (CSNN) за нутриционист. В настоящето е член на Европейската асоциация за клинични нутриционисти. Всяка година посещава най-големия конгрес в Европа по клинично хранене, за да обогатява своите знания от лекари и нутриционисти от САЩ, Европа и Канада и да достигат до повече хора в България.
Автор е на книгите “Daily Raw”, “В търсене на истината за храната и здравето”, “14 дни детокс” и „Ева и ефектът на пеперудата“.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook