MAGNALABS

72 продукта
Сортирай:
На страница по:

МАГНАЛАБС e многонационална компания, специализирана в разработването, производството и дистрибуцията на фармацевтични продукти и хранителни добавки.  Регистрирана е в Агенцията за безопасност на храните и лекарствата на САЩ. Дистрибутира и произвежда спрямо стандартите на Добрата производствена практика и са отличени с GMP стандарт за качество.

Компанията започва развитието си с продуктово портфолио от OTC продукти и хранителни добавки под своя собствена марка. През 2014 година Магналабс навлиза на българския пазар, предлагайки голяма част от това портфолио, което постоянно се обогатява. През 2016 г. започва партньорството на Магналабс с Мерус Лабс. В резултат на това фирмата представлява и дистрибутира нитропрепаратите Кардикет, Изокет и Перлинганид, както и Синтром на българския пазар.

Мерус Лабс е компания, насочена в придобиването на вече наложени продукти. Продуктите на Магналабс представляват смес от стандартизирани фитоекстракти. Процесът на стандартизация осигурява уникалност на партидите и достигане на бионаличност на активните вещества с терапевтичен ефект. Стандартизираните фитоекстракти се отличават с гарантирана безопасност и нямат странични ефекти.

Растенията включват голямо разнообразие от биологично активни вещества, които са в пряка зависимост от произхода им, условия на растеж, времето на събиране на реколтата и други. По този начин качеството на получените екстракти силно се повлиява. При стандартизираните екстракти концентрацията на биологично-активното вещество е много висока и гарантирана във всяка една партида. От голямо значение е да избирате хранителни добавки, които съдържат само стандартизирани екстракти. Гаранцията за добри земеделски практики при отглеждането на растенията, от които се извличат екстрактите, е изключително важен фактор при производството на хранителни добавки. Наред с това, от първостепенно значение е тези екстракти да бъдат стандартизирани. Поради това, че огромна част от растенията, използвани за екстракти, са събирани от дивата природа, е силно препоръчително да купувате такива продукти, на чиято опаковка е обозначено, че екстрактът е стандартизиран. Много важно също така е и чисто технологичната обработка, от която също зависи качеството на конкретната добавка.

Всички продукти на Магналабс отговарят на стандартите за фитоекстракти, като наличието на всяка една съставка е подкрепено с независими проучвания за нейната ефективност. Всички тези доказателства показват защо е добре да доверите здравето си на Магналабс.

Целта на Магналабс е да се подобри здравето и начина на живот на хората, като се използват безопасни и утвърдени продукти.

Държава: България

Източник на снимки и информация: https://mgnlabs.com

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook