LUMENE MAKE UP

1 продукт
Сортирай:
На страница по:

Lumene Профил на компанията:
Lumene представя на световния пазар финландската грижа за кожата. Основана е през 1970 година. Компанията е подчинена на философията и вярата в силата на природата. За поддържането на сияйна, нежна кожа, брандът разчита на влагането на арктически съставки. С продуктите на компанията са широко достъпни и в САЩ.

Продуктите от Lumene са вдъхновени от естествената красота на финландския пейзаж, чистотата и автентичността на северния начин на живот. Компанията е тясно свързана с арктическата природа. В козметиката си влага съставки като брезов сок, борова кора, морски зърнастец и грозде, намиращи се в изобилните финландски гори.

Философията на компанията е отразена в нейното име. Lumene е кръстен на езерото Lumene в централна Финландия, а името също произлиза от "lumen", латинската дума за светлина.

Компанията има две линии продукти: от една страна, козметика, създаваща сияние за по-силно излъчване и, от друга страна, грим, който работи за възстановяване на естествената сила, красота и озаряване на кожата.

Козметиката, грижа за кожата комбинира чиста арктическа изворна вода и брезов сок, за постигане на оптимална хидратация по неповторим начин. Разчита на още много естествени активни съставки.
Lumene има силен акцент върху устойчивото производство и минималните отпадъци. Компанията се опитва да използва всички възможни компоненти от фуражи или събрани от природата растения. В допълнение, те използват странични продукти от други отрасли, когато е възможно, за намаляване на отпадъците. В съответствие с тяхната философия и в съответствие със законодателството на ЕС, Lumene никога не тества върху животни.

Lumene е световна марка, но всичките й продукти са проектирани и 80% от тях са произведени във Финландия. В компанията работят около 300 души във Финландия. Основните пазарни области на Lumene са скандинавските страни, Русия и САЩ.

Финландската марка за красота се стреми към усъвършенстване непрекъснато. За тази цел обогатява своето портфолио с всяка нова серия от козметични гами. Тези естествени продукти се отличават с редки и мощни съставки, които се добиват от дълбините на финландската пустиня и се трансформират в чисти и безкомпромисни решения за грижа за кожата и грима.

Екипът търси вдъхновение и заимства от нововъзникващи тенденции в света на модата, за да предоставят решения, които подобряват, а не прикриват. Залага се на вплитане на прости скандинавски и премиум категории.

Lumene - козметика, създадена от дивото, вдъхновена от скандинавската красота:
"Черпим нашето вдъхновение от скандинавския подход към благополучие и красота. Регион, в който уникалното съчетание на устойчивост, грижа и хармония с природата, е дълбоко вкоренено в ежедневието. Въпреки суровия климат на северните ширини, нежният пол там се откроява със сияещ, свеж вид."

В съзвучие с финландската природа - Арктически съкровища:
Финландия - невероятно място, превърнало се в източник на естествените съставки, влагани в козметиката Lumene. Страната е позната като едно от малкото непокътнати места на Земята. Там са разположени някои от най-чистите гори, езера (187 000) и природни извори (32 000) сертифицирани като органични.

Устойчивите скандинавски активни съставки като естествен избор! 
 Lumene използва подбрани северни ботанически продукти, позволяващи на природата да се регенерира и да остане в баланс. Разумно подбрани, не само заради способността им да подхранват кожата, но и поради техния местен произход и устойчив характер.

Философия, насочена към природата:
Всички формули за грижа за кожата на Lumene са 100% веган и са произведени без жестокост над животински видове. Брандът работи ежедневно, за да направи продуктите си за красота още по-естествени, с голяма ефективност и безопасност. А някои от формулите съдържат толкова високо ниво, колкото 100% от естествено получените съставки. Във формулирането на формулите експертите разчитат на природни съставки като  арктическа изворна вода, органичен брезов сок, дива къпина, гъба чага, калуна, боровинка, червена боровинка, морски зърнастец, екстракт от борова кора, пушица(cottongrass), северни водорасли и др.

Lumene - козметика, "родена" от арктическа светлина:
Природата на Финландия е уникална. Плодове, семена, растения, дървесни сокове и дори гъби са се развили през хилядите години, за да оцелеят и да продължат да се развиват. Суровият и предизвикателен годишен светлинен цикъл на това място, с 8 месеца тъмнина, последвани от непрекъсната лятна светлина, придава на арктическите растения невероятна антиоксидантна сила.

 

 

 

 

 

Държава: Финландия.

Уеб сайт на компанията:

https://www.lumene.com/

Снимки и източник на информацията:

1. https://www.lumene.com/
2. https://finlandabroad.fi/web
3. https://www.pexels.com/

 

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook