LIFESTORE

5 продукта
Сортирай:
На страница по:

LIFESTORE е на пазара от 2014 година. Започва дейността си с няколко безглутенови продукта, които отговарят на нуждите на все повече хора, страдащи от глутенова непоносимост.

МИСИЯ
Фирмата остава вярна на мисията, с която започва, а именно всеки продукт да бъде с доказан произход и без никакъв компромис в качеството. Сега Lifestore има онлайн магазин. Разполага и с изградена търговска мрежа в цялата страна. Работи с редица био магазини и супермаркети с обособени специални щандове за здравословни храни.
Онлайн магазинът на Lifestore отговаря на потребностите на хора с различни режими на хранене. Предлага био, безглутенови, натурални и здравословни храни, добавки, напитки и други продукти за здравословен живот.

Сътрудничи си отлично с едни от най-големите световни производители на качествени здравословни храни. Фирмата е официален вносител и ексклузивен дистрибутор на марките Vivatinel, Organ, Violife, Seitz, Sana Hemp, Seagarden, Nagual, Hydrea London, Green Pasture, Pasta Natura, Vegan Republicieq, Havfruene.
В Lifestore ще откриете над 2000 безглутенови и безмлечни продукти с гарантирано качество, произход и вкус.

За да стигнат хранителните добавки до крайния потребил, те се нуждаят от синергия. Ето защо Lifestore създаде силен тандем с Herbamedica:

Партньорство с Херна Медика

Към днешна дата за 5 години дейност, фирмата е изпълнила много поръчки на над 23 000 клиенти, от които 99% са доволни.

Натуралният колаген тип 2 на Lifestore се отличава с високо усвоимата си формула и чист състав. Намалява болката в ставите и повлиява благоприятно чревната мукоза.

Телешкият Колаген тип 1 е добавка, която снабдява човешкия организъм с висококачествен хидролизиран колаген.

Революционен антиейдж продукт на фирмата е Korona Beauty Matrix, който се грижи за цялостното здраве на кожата.

Чистата сода бикарбонат намира стотици приложения в домакинството и естествената медицина. Тя е сред най-използваните съставки при печивата. Но освен в кухнята, може да бъде много полезна и за здравето. Продуктът на Lifestore е с фармакопейна чистота, което гарантира липсата на токсични метали.

Държава: България.

Източник на информация: https://lifestore.bg

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook