LIERAC Deridium

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

40 години успех, силно действащи активни съставки и авангарден напредък в разработката на формулите, борещи се със стареенето на кожата  – всичко това към днешна дата въплъщава имиджът на френската козметична марка „LIERAC”.

1975 г. - от медицински кабинет до утвърдена козметична лаборатория

Именитата марка е основана през 1975 г. от лекар, проявяващ интерес към козметиката. Първият продукт на компанията е създаден от изцяло растителни екстракти. Появата му на пазара предизвиква истински фурор. Благодарение на него, "LIERAC" бързо си извоюва репутация на френска марка номер 1 в дермокозметиката (област, обединяваща достиженията и дерматологията и козметиката). Този неутвърден клон в индустрията започва бързо да се специализира в корекцията не само на щетите, нанасяни от процеса на стареенето на кожата, но и в решаването на проблемите, които по една или друга причина, са останали нетретирани. 

Цариче, бръшлян и полски хвощ – вълшебното трио, което прави чудеса с кожата

Историята на френската марка свидетелства, че за основа на първите й формули служи комбинация от три лечебни растения: цариче, бръшлян и полски хвощ. Синергичното действие на природното трио се отразява отлично на фибробластите (клетки, отговорни за синтеза на колагенови влакна и хиалуронова киселина), а този факт е доказан многократно в клинични проучвания.

Подем в развитието на цялата група

През 1979 г., сливайки лабораторията на "LIERAC" със своята компания, французинът Патрик Але (бащата на компания "Phyto") предлага на марката ново поле за изява. "LIERAC" започва активно да следва идеята за създаването на изкусна, изящна и представителна козметична грижа за кожата. Към тази доказала се във времето формула, производителят добавя и своят подпис. Това е отличителната нотка женственост, която по-късно ще стане емблематичен отличителен белег за "LIERAC". Така блясъкът, луксът, чувствеността в богатите текстури, започват д абъдат откривани във всеки продукт на марката.

Наука и природа – перфектното синергично действие                  

През 1975 г. компанията е окрилена от желанието да стигне по-далеч в разработването на средства за коригиране на признаците на стареене на кожата. За целта, „LIERAC Laboratories” разчита на помощта и експертния опит на по-големия си брат - "Phytocosmetics" на Патрик Але. Именно чрез тях френската марка започва да извлича най-доброто от науката. Резултатът е съвсем логичен – на пазарът са пуснати високоефективни синергично действащи формули, осигуряващи незабавни и дълготрайни резултати.

Естетична медицина

Естетичната медицина въплъщава мечтите на немалко жени: подобрява коригирането на бръчките, бори се с увисналата кожа и неравномерния тен. Съществуват множество общи черти в идеите, реализирани чрез съвместната работа между естетичната медицина и козметиката, но в техниките им се крие факторът, който ги разграничава.

Природа

От 1975 г. благосъстоянието на природата и растителните продукти са основен акцент в изследванията на "LIERAC". Разчитайки на съвременни научни открития, марката използва повече от всякога доказано ефективни екстракти. Техните растителни молекули и комплекси, могат да се похвалят с изключително високи концентрации на активните компоненти.

Биология - науката за живота

Развитието на биологията като наука е все още в ход. След откритието на молекулата на ДНК (от Джеймс Уотсън и Френсис Крик) областта й се разраства експоненциално. Извлечени са значителни ползи, важни за напредъка на медицината и изследванията, посветени процесите на стареене на кожата. През последните години обществото е свидетел на безпрецедентен напредък в разбирането на клетъчните и молекулярните елементи на кожата. Тези предпоставки са важни, тъй като чрез тях се разработва козметика, която е достатъчно ефективна, за да ограничи вредните и неестетични ефекти на стареенето.

Изследванията на „LIERAC”

Екип от фармацевти, биолози, дерматолози и биохимици (и утвърдените им специфични познания) допринасят за работата в специалната изследователска лаборатория на френската марка. Тяхната дейност е подкрепена от партньорства, създадени през годините с известни болници, изследователски центрове (като CNRS и INSERM) и съвместните усилия между техните мултидисциплинарни екипи. Чрез тези партньорства "LIERAC" придобива безценен опит в дерматологията и уникално технологично ноу-хау.

Формулите на френската марка

Непогрешимата ефикасност и безопасността са факторите, превърнали се в пътеводна светлина при създаването на всяка формула на "LIERAC". Потребителските проучвания, клиничните тестове (под дерматологичен контрол), намаляването на противоречиво действащите вещества (като парабени и нефтохимични производни), както и перфектната доза активни съставки, са факторите, доказващи изключителната вещина на марката в разработването на козметика.

Уникално изживяване за сетивата

От създаването си, "LIERAC" счита за приоритет създаването на отлични продукти за грижа. От елегантността на парфюма до докосването на текстурата – всеки от тях е създаден, за да дари на жените уникално изживяване за сетивата, което е истински източник на удоволствие. Лаборатории "LIERAC" създават активни и приятни на допир текстури, за да предложи на всяка потребителка благополучие и ефикасност още от първия контакт с кожата.

Козметика, произведена във Франция

Процесът по създаване на продуктите на "LIERAC" се извършва под вещото око на професионалистите във Франция. Чрез изследователските фирмени лаборатории в Париж, всеки продукт се произвежда, придържайки се към строги правила.

Държава: Франция

Уеб сайт на компанията:

https://us.lierac.com/

Снимки и източник на информацията:

https://us.lierac.com/

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook