LECHITEL

6 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Лечител" е №1 медицински вестник в българия, който започва да се издава от 1991 година. Фирмата разполага с магазини в страната и складови бази на едро в Пловдив, София и Варна. Представител е за Македония и България на фирмите Hankintatukku Oy (Финландия), Nutramedix (САЩ), Rooibos Ltd (ЮАР), Nutralab (Канада), Bioatlantic-SPN (Франция), Valor (Испания) и Gullon (Испания).
Лечител СобственикЕТ „АВС-Атанас Цонков” е учредена през 1991 г. като едноличен търговец. Собственикът на фирмата е Атанас Цонков Цонков. Дейността на фирмата е търговия на дребно и едро на нехранителни и хранителни продукти, издателска и проучване на народна медицина.
Развитието на фирмата започва с издаването на вестник "Лечител". Месечният му тираж и до днес надхвърля 60000 броя и над 2000 абоната в България и извън нея. “Лечител” притежава и отличието на Съвета на европейската научна и културна общност “Златна книга” и “Златен печат” за Европейски мениджмънт в медиите и културата – за висок престиж и ефективна културна дейност.
В сътрудничество с "Лечител" са проведени много успешни рекламни компании и благодарение на него на пазара са се наложили доста продукти, марки и услуги. Фирмата има 22 годишен опит и гарантира професионализъм, високо качество, които са подкрепени от доверието на клиенти, читатели и партньори в страната и света.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook