LAVENA Tetra

3 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Компанията Lavena е създадена през 1962 г в Шумен. Нейната дейност е свързана с производството на натурално етерично масло от лавандула.

Lavena се превръща в опитен създател на висококачествени продукти благодарение на добрите си познания за билките и процеса на извличане на ценни масла от тях. През годините дейността на компанията нараста, като към дестилериите се изграждат цехове за производство на различни козметични продукти: шампоани, кремове, пасти за зъби и други.

Компанията е:

- известен световен производител на етерични масла

- водещ български производител на козметика с известни марки

- има сертифицирана система за управление на качеството, съгласно ISO 9001 и сертификат за съответствие на производството с изискванията на ISO 22716 Добра производствена практика в козметиката.

Стремежът към развитие води Lavena до по-високо ниво – производтвото на медицински изделия и хранителни добавки. Всички дейности, развивани от компанията са базирани на традиция и последователно надграждане.

Марките, които Lavena произвежда, са:

- Bebble – продукти за ежедневна грижа за кожата на бебето

- Maternea - специализирана грижа за кожата по време на бременност и след раждане

- Footness – грижа за кожата на краката

- Hands@Work – кремове за ръце

- My Rose - грижа за кожата с ценен екстракт от българската Роза Дамасцена;

- Health code - хранителни добавки

За осигуряване на качество за крайните потребители, компанията използва опит и познания във всеки етап от производствения процес: от разработването на нови продукти, през контролирането всяко ниво от създаването, до експедирането до всяка точка на света.

Държава: България

Сайт: lavena.bg

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook