KORFF

49 продукта
Сортирай:
На страница по:

Korff е създадена в Италия през 70-те години и благодарение на висококачествените продукти, веднага се утвърждава като квалитетна марка козметика.

Влизането в Ganassini Corporate през 2009 г. позволява на марката да придобие дерматологични знания и абсолютно внимание към чистотата на суровините, която винаги е отличавала Института.

По този начин Korff постига перфектното сливане между сетивна елегантност и авангардна технология, като успява да подобри и двете във всички продукти: козметиката и науката заедно.

Философията на Korff
Красотата като вдъхновение и стремеж. Korff създава иновативни научни решения, характеризиращи се с текстури, парфюми и удовлетворяващи цветове за здрава и прекрасна кожа. Марката гарантира ефективни и доказани резултати, съчетавайки ги с изключително сетивни преживявания. Това е душата на Korff, марката за потребителите, които искат да поверят красотата си на ефективни, иновативни, безопасни и изключително приятни продукти. В Korff красотата започва с науката.

КРАСОТА
Цел на марката е да създаде силно сетивни продукти, характеризиращи се с приятни текстури и аромати. Цветовете винаги са в крак с тенденциите, които подчертават очите, устните, ноктите и тена. Елегантни и стилни опаковки: истински бижута, които трябва да бъдат показани по всяко време на деня.

ЕФИКАСНОСТ

Korff работи за създаването на ефективни продукти, които гарантират на потребителите изпитани и тествани резултати. Тяхната ефективност е доказана и демонстрирана от строги тестове, които гарантират на потребителите надеждността на използваните продукти и формули.

 ИНОВАЦИИ

Вяра в научните изследвания като източник на иновации. Вниманието към непрекъснатото актуализиране на продуктовите формули им позволява да се превърнат в знакова марка на пазара на продукти за грижа за кожата.


КАЧЕСТВО

Удовлетвореността на потребителите е приоритет за Korff. Поради тази причина подлагат всичките си продукти на внимателен химико-физичен и микробиологичен контрол на качеството, като стабилност, съвместимост, клинични, дерматологични и офталмологични тестове.

Всички продукти на Korff са подложени на внимателни проверки за качество, безопасност и ефикасност.


Пач тест:
Дерматологичен тест, насочен към установяване наличието на вещества в продукта, които могат да причинят дразнене и сенсибилизация при контакт с кожата. Този тест се провежда за хора с чувствителна кожа.

Тест на 5-те метала:
Всички продукти се тестват и проверяват, за да се проверят нивата на никел, кобалт, хром, паладий и живак, основните метали, отговорни за чувствителността на кожата.

Тест за ефективност:
Тестовете за ефективност, извършвани на козметични продукти, са разделени на тестове за употреба със самооценка и клинично-инструментални тестове. Тестът за използване на самооценката дава информация за приятността и поносимостта на продукта, но не позволява да се отчета ефективността на продукта. Поради това се провеждат клинично-инструментални тестове за получаване на обективни и значими данни за ефикасността. Последните се провеждат в лаборатории, където лекарите специалисти подбират доброволци с различни типове кожа и на различна възраст. Продуктът се използва от доброволци под лекарско наблюдение и с подходящи предпазни мерки. Резултатите от теста са числени и представляват средния процент на подобрение на изследвания клиничен параметър. Всеки резултат се получава чрез използването на подходящия инструмент. 

Ето някои примери за инструменти, използвани за извършване на измервания:

  • Еластиметърът е инструментът, който измерва еластичността на кожата. Използва се чрез натиск върху част от кожата и определяне на устойчивостта, която кожата предлага на това налягане;
  • Кремометърът е инструментът, който измерва стегнатостта на кожата и определя времето, в което кожата се връща в първоначалното си състояние след прилагане на постоянно налягане за определено време;
  • Силиконовите отливки се използват за измерване на грапавостта на кожата. Те се вземат в областта около очите и впоследствие се анализират.

Сравнението на тези измервания, направени преди и след прилагането на продуктите и на няколко доброволци, предлага значителни данни за ефективността на тестваните продукти.

Държава: Италия

Официален сайт на компанията: https://www.korff.it/

Снимки и източник на информацията:
https://www.korff.it/
https://www.facebook.com/BULGARIAKORFF
https://www.facebook.com/pg/KorffOfficial

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook