JOHNSON & JOHNSON

68 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Johnson & Johnson" е американска фармацевтична компания, специализирана в производството на лекарства, медицински устройства и пособия, както и на голям асортимент от козметични продукти. Организацията е създадена през далечната 1886 г., в Ню Джърси, от братята Робърт, Джеймс и Едуард Джонсън. Името на бранда оставя следа в редица сфери, свързани с медицина, здравеопазване, козметика. Част от интересната, богата история  на фирмата са много любопитни факти като приноса на  Johnson & Johnson за първия коронарен стент и ролята на компанията за развитието на кардиологията, създаването на Johnson & Johnson екипът по оказване на първа помощ и пр.

Основно мото в работата на Johnson & Johnson е убеждението, че доброто здраве е основата на пълноценния живот и движението напред. Ето защо повече от 130 години компанията се стреми да поддържа добрия тонус и здраве във всяка възраст и във всеки етап от живота. В наши дни, като най-голямата и най-широко базирана здравна компания в света, Johnson & Johnson са решени да използват своя обхват и популярност за позитивни цели и каузи. Въздействието на компанията е изключително широкообхватно, като не просто създава козметика, а се стреми да подобри достъпа и информираността, да създаде по-здрави общности. Брандът цели постигането на здрав ум, тяло и околна среда за всички, навсякъде.

130 години грижи като наследство: 
Лидерски екип:  
Повече от век Johnson & Johnson се грижи милиони хора по света да се чувстват добре. Те успяват да се развиват и растат, успоредно в постиженията на науката, за да служат по най-добрия начин на човешкото здраве и благополучие. Продуктите и услугите на бранда са широко популярни по света, но марката дава своя значителен принос и с множество идеи и дарения, които докосват живота на поне един милиард души всеки ден. Последователният подход при управление на бизнеса и приносът на всеки служител са движещата сила, на която се дължи устойчивостта и издръжливостта на бранда.

Здравни продукти:
Семейството на компании Johnson & Johnson предлага най-голямата гама от здравни продукти в света - грижи за бебето, за кожата, грижа за устната кухина, продукти за рани и продукти за женско здраве. А качеството им е оценено от доверието на потребители и здравни специалисти по целия свят. Компанията умее да предвижда специфичните нужди и създава решения, разчитайки на своя опит.

Медицински устройства:
В компаниите за медицински изделия Johnson & Johnson се залага на познаваемостта, мащаба и опита на бранда, за да се преосмисли начинът, по който се предоставят здравните грижи.
В радикално променящата се среда, те правят връзки между науката и технологиите, комбинират собствения си опит и намират място в хирургията, ортопедията и грижа за зрението.
Като пионери в медицинските изделия, брандът непрекъснато се фокусира върху повишаването на качеството на грижите. Работи за подобряване на резултатите, намаляване на разходите за здравна система и повишаване на качеството.

Успехи с фармацевтични продукти:
Janssen Pharmaceutical Company на Johnson & Johnson е компанията, която се занимава с някои от най-опустошителните и сложни заболявания в наше време. С усъвършенстваните биологични и други лечения, Janssen (фармацевтичната компания на бранда) инвестира в трансформативно бъдеще, променяйки превенцията и начина, по който се прихващат, третират и лекуват болести. Изследователските екипи отбелязват успехи в имунология, сърдечно-съдови и метаболитни заболявания, белодробна хипертония, инфекциозни заболявания и ваксини, невронауки, онкология.

Johnson & Johnson: Стойността на силните работни взаимоотношения: 
Johnson & Johnson гарантира предоставяне на качествени стоки и услуги на справедливи цени. Управляващите фигури разбират значимостта на взаимоотношенията при сътрудничество. Това спомага за идентифициране на нови иновативни подходи, с които може да се изгради и развие успешен взаимен бизнес. Като за компанията е от голямо значение всички партньори, с които работи, да отстояват техните ценности.

Растеж и иновации:
Брандът се стреми към разнообразна база от доставчици, която да предоставя висококачествени и надеждни продукти и услуги. Доставчиците се насърчават да предлагат новаторски решения и да предоставят нови бизнес модели, които са в духа на общите цели и допринасят за растежа и рационализиране на процесите.


"Инвестираме в нашето бъдеще":
За отбелязването на съществен напредък, от значение е проследяването на новостите в пазара. За това значителен принос имат и доставчици, които разбират и познават нововъзникващите тенденции и съответно планират своя бизнес.
В работата си Johnson & Johnson следва подхода за възлагане на обществени поръчки, основа на фирменото кредо. Залага се на продукти и услуги с най-високо качество на справедлива стойност.

 

 

 


Държава: САЩ.

Снимки и източници на информация:

1. https://www.jnj.com/

2. https://history.framar.bg/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook