IMUNO

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

ИимуноОсновното предимство на фирмата е екипа професионалисти, с които работи - фармацевти, лекари и научни специалисти. Те имат дългогодишен опит в подобряването и грижата за човешкото здраве. Професионалистите са напълно запознати с последните постижения в науката, а освен това и с утвърдените от древността постулати за здравето на човека. Целта и каузата на фирмата е усъвършенстване на човешкото здраве.

Качество и сигурностИмуно
Всеки от продуктите е произведен в унисон с всички стандарт на Европейския съюз. Опаковките са произведени съгласно „Good manufacturing practice” - Добрата производствена практика. Качеството и сигурността на продуктите са подкрепени със сертификат за качество от производителя, а всяка партида е придружена със сертификат за анализ на качеството.

Прецизност
В съвремието подходите за имуностимулация предлагат много възможности за действие. Екипът на компанията интегрира само тези от тях, които са най-прецизни. Комбинацията от високо пречистени екстракти на гъбите Майтаке, Астрагала, черния бъз и ехинацеята, съдържащи биоактивни молекули, съчетава постиженията и знанията на древната източна медицина (Япония и Китай) и модерната западно-европейска медицина. Иновативната формула представлява нова алтернатива, която дава нови възможности.

ИмуноИндивидуален подход
За постигането на позитивен резултат основен фактор е индивидуалния подход към всеки пациент и вниманието към проблема с нарушения имунитет. Подходът на фирмата включва създаване на действащ и качествен продукт, който е съчетан с необходимата консултация на всеки индивидуален клиент.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook