HRISTINA Hristina cosmetics CLASSIC

5 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

"ХРИСТИНА КОЗМЕТИКС" е българска козметична компания създадена през 1997 година. Тя е с опит и присъствие в областта на производството и търговията на специализирана био козметика.
Продуктовата гама pазполага с богат асортимент от козметика за лице, коса, тяло и декоративна козметика.

Производствената база и цеховете на основните производства на "Христина" се намират в природно чист район, в сърцето на Рила.

Фирмата разполага с неограничен капацитет за производство.

Основната цел на "Христина козметикс" е цялостната грижа за красотата и удоволетворението на клиентите. Създава богат избор за всяка потребност.
Екип от специалисти следи световните тенденции в козметичната индустрия и актуализира продуктите, които са с гаранция за висок стандарт.

За всяка рецептура се създава специална формула, включваща прецизно подбрани активни съставки, които са доставени от световни фирми - доставчици на суровини за козметичната индустрия, като пълноценно се използва и богатството на уникалната българска природа с нейните екологично чисти билки и ароматни масла.

                                           

Kлиенти на "Христина козметикс" ca аптечни складове, както и фирми за които се изработва козметика на private label начала, предназначена както за българският, така и за външният пазар.                                

Основна философия на фирмената политика е непрекъснатото търсене на нови, ефективни и конкурентноспособни формули, при създаването на натурални продукти. 
Гордост за фирмата са продуктите, разработени при акне, антицелулитните серии, ръчно приготвените кремове, мехлеми и други.

Държава: България

Източник на информация и снимки: http://kozmetikahristina.com 

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook