GNC

152 продукта
Сортирай:
На страница по:

                                                                                                   

 

"Nature's Bounty Co.", известен преди като "NBTY", е американски производител на витамини и хранителни добавки, които се разпространяват под много марки сред трети страни - в САЩ и на международния пазар. Името му е променено от "Nature's Bounty, Inc." (през 1995 г.) на "NBTY, Inc". През ноември 2016 г. компанията се преименува на "Nature's Bounty Co", а сред именитите марки, които притежава, са: "Solgar", "Puritan’s pride", "Dr. Organic", "GNC" и други.

Мисията на щатската компания за хранителни добавки GNC е да мотивира и да поддържа желанието на хората да живеят добре.

ОТ МАЛЪК МАГАЗИН ДО ГЛОБАЛНА СИЛА НА ПАЗАРА 
Тридесет и пет долара. Така завършва първият работен ден през 1935 година на Дейвид Шакарян в магазина му. Но също като повечето хора, той никога не спира да се стреми да постигне целта си и скоро създава империя. 

През следващите десетилетия, Дейвид работи неуморно, за да отговори на нуждите на потребителите и да въведе в употреба работещи решения. Тъй като хората започват постепенно да възприемат концепцията за доброто хранене, компанията се разраства. GNC става лидер в индустрията.

Днес централата на компанията е разположена само на две пресечки от първия магазин на Дейвид в Питсбърг. Работата на GNC все още е съсредоточена в реализирането на мечтата му - да създаде по-добър свят.

Обещанието на GNC към потребителите - да бъдат здрави и силни, да живеят дълго и в отлична форма. Рзабира се, всеки има различна представа за понятието добро ежедневие. По тази причина, виждането на GNC по въпроса е доста практично. За компанията здравето и благополучието са неща, за които си струва да се празнува.

Ангажимент на GNC е да разпали мотивацията и жаждата за живот  на всеки. И докато потребителите се фокусират върху индивидуалните си приоритети, GNC се съсредоточават върху техните: РАБОТА ПО ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ.

В основата на GNC е непоколебимият ангажимент да отговарят на най-високите стандарти за качество, безопасност и ефикасност.

От 1935 г. компанията се ангажира да отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и ефикасност, като същевременно прилага най-актуалните постижения в областта на науката за хранителните вещества. Стандартът й надвишава тези на индустрията, защото човешкото тяло не заслужава нищо друго, освен изключителни продукти с високо качество.

От идеята до готовия продукт, вижте как GNC създават иновации:

СЪТРУДНИЧЕСТВО И РЕШЕНИЕ НА НАБОЛЕЛИ ПРОБЛЕМИ 

В GNC иновациите започват с оценка на нуждите на здравето и благосъстоянието на клиента. Научният екип се среща с лекари, диетолози и други здравни специалисти, за да гарантира, че се отговаря на нуждите на клиента. Работи се с преподаватели и изследователи в най-добрите академични институции по целия свят, за да се усъвършенстват технологии, ботанически екстракти и хранителни вещества, които поддържат функционалните и диетични изисквания на клиента. Професионалистите в GNC съгласуват работата си, за да представят продуктите си на пазара.

НАЙ-ДОБРИ СЪСТАВКИ

След като бъдат установени нуждите или трябва да бъдат направени актуализации на формулите, GNC предоставят само най-висококачествените хранителни съставки от цял свят. Учените, занимаващи се с качеството и изследванията на продуктите потвърждават, че тези компоненти отговарят на фирмените стандарти за еднаквост, сила, чистота и състав.

ПРЕЦИЗНО ПРОИЗВОДСТВО
Продуктите с марка GNC се произвеждат в съвременни съоръжения, в които се прилагат най-новите технологии за наблюдение на производството и поддържането на операциите под контрол.

ЯСНО И КРАТКО
Политика за етикетиране на GNC предоставя информацията, която е необходима на клиентите, за да вземат информирано решение. Учените, диетолозите и специалистите по осигуряване на качеството на GNC независимо проверяват всички твърдения, направени на техните етикети. Всеки GNC пакет продукт включва също:

  • Лесно за четене име на продукта
  • Тип доставка на продукта
  • Информация за добавките и списък на съставките
  • Ясни указания за препоръчителна употреба
  • Основани на доказателства твърдения за съставките на продукта
  • Предупреждения за алерген
  • Информация за обслужване на клиенти

                                               ЖИВЕЙ ДОБРЕ

Продуктите на GNC отговарят на високите стандарти за качество, безопасност и ефикасност. Всяка стъпка е необходима, за да имате гаранция, че това, което консумирате под марката GNC, ви позволява да живеете добре.

Държава: САЩ

Официален сайт на компанията: https://www.gnc.com/

Снимки и източник на информацията:
https://www.gnc.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/NBTY

https://www.facebook.com/gnc.bg

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook