GASPARI NUTRITION

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Gaspari Nutrition е водещ световен дистрибутор на хранителни добавки. Тяхната мисия е да помагат на хората да поддържат здравословен и фитнес начин на живот. Иновативни продукти за максимални резултати. Това е Gaspari Nutrition.

Gaspari Nutrition подкрепя своите продукти и твърдения с реални и безпристрастни изследвания. Във връзка с това Gaspari Nutrition и техният ангажимент за ЧИСТОТА, КАЧЕСТВО и ПОТЕНЦИЯ е посветен на определянето на новата база за най-ефикасните и отговорни продукти за спортно хранене.

Основана през 1998 г., мисията на Gaspari Nutrition беше и продължава да бъде: Да произвежда най-висококачествените, научно базирани добавки за спортно хранене в света. Gaspari Nutrition оттогава се развива и когато става въпрос за спортни хранителни добавки, едно име изглежда стои над останалите. Без значение категорията културист, MMA спортист или фитнес спортист, Gaspari Nutrition се превърна в стълб в индустрията за спортно хранене. С иновативни и подкрепяни от научни изследвания продукти, Gaspari е начело в продуктите за ефективност от своето скромно начало.

ЗА РИЧ ГАСПАРИ 
Рич Гаспари се занимава с бодибилдинг и фитнес повече от 30 години. Той се отличава като топ професионален културист от средата на 80-те до 90-те, като печели първия Arnold Classic през 1989 г., г-н Америка (сега известен като NPC Nationals), Mr. Universe, Professional Mr. World, и е три пъти заемане на най-желаната титла в професионалния бодибилдинг: Мистър Олимпия. След като се оттегля от професионалния бодибилдинг, Рич започва да разработва собствена линия от качествени добавки и изгражда една от най-страхотните и уважавани марки в света, Gaspari Nutrition. Основана през 1998 г. в гаража на Rich Gaspari в Ню Джърси Gaspari Nutrition има една единствена цел: да произведе най-висококачествените, научно базирани добавки за спортно хранене в света.

Държава: САЩ

Официален сайт на компанията: https://gasparinutrition.com/

Снимки и източник на информацията:
https://gasparinutrition.com/
https://www.facebook.com/GaspariNutrition

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook