ENERGY GROUP

77 продукта
Сортирай:
На страница по:

ENERGY GROUP

Основана преди повече от 20 години, Energy Group се базира на идеята за иновативната холистична грижа за човешкото тяло и цялостния клиентски подход. Като оригинална чешка компания, тя не само успява ефективно да свърже собственото си развитие и производство, но и да намери уникален начин да предлага продуктите си на клиентите.

Иновативни хранителни добавки, терапевтична козметична грижа и ветеринарни продукти - всички те са натурални, "деликатни" и изключително ефективни. За тяхното развитие и усъвършенстване, фирмата поддържа широка платформа от идеи и следи синергичните връзки между професионалната общност, медицинските кръгове и терапевтите.

Energy Group уважава най-новите научни постижения, черпейки от знанията и опита на традиционните учения във философията на медицината. Компанията разглежда продуктите си и изцяло съобразената с клиентите грижа като неразделно цяло. Висококачествената и задълбочена диагностика, лекции, курсове, собствени списания и професионално обучение са само част от широката гама, която Energy Group редовно представя и развива.

Компанията чувства и твърдо вярва, че човешкият контакт е незаменим. Ето защо непрекъснато разширява не само списъка с места, където продуктите й могат да бъдат получени, но и страните, в които се предоставят нейните услуги. Точно както енергията не знае граници, така и Energy Group си осигурява пространство, в което може да се движи без ограничения.

Ценности
Всяка стъпка, която компанията предприема, се основава на реални, смислени ценности. Уважават се балансираните резултати както що се отнася до продуктите, така и в бизнес отношенията. Всеки един от екипа е страстен почитател на природата, има усет към детайла и изпитва огромно задоволство от добре свършена работа. А продуктите се тестват първо от служителите, а след това - и от техните деца. 

Качество
Всички продукти на Energy Group са колкото се може по-натурални. Активните съставки до голяма степен се вземат от дивата природа или от био земеделието. Не се работи с анонимни доставчици. Компанията се стреми да разпознае стойността на всички места и хора, стоящи зад отделните лечебни билки, скъпоценни масла, есенции и други компоненти, влагани в продуктите. Подбират се само най-чистите и най-ефективните активни съставки, с цел поддържане на чистотата и качеството на готовата продукция. Разработките и формулировките винаги се ръководят единствено от стойността на продуктите.

Ангажимент
Когато става въпрос за фирмени ценности или качество, Energy Group не прави компромис. Основен приоритет е клиентите да се чувстват добре. Ако по някаква причина това не се случва, фирмата се заема веднага с проблема.

Всички продукти са направени с голяма отговорност. Използват се най-новите познания по фитотерапия, ароматерапия, хомеопатия и принципите на традиционната китайска медицина.

Регенерация в Пентаграм
Основното предложение на Energy Group се състои от уникални продукти, разработени по високоефективния метод на Регенерацията в Пентаграм. Това са пет естествени билкови концентрата, съответстващи на петте основни елемента: Vironal - метал, Regalen - дърво, Renol - вода, Gynex - земя и Korolen - огън. Тази кохерентна система, наречена Регенерация в Пентаграм, се основава на принципа на биоинформационната терапия и холистичния подход към човека. Продуктите се допълват и балансират помежду си, оформяйки система за ефективно възстановяване на целия организъм.

                                                                                                                                                                                                 

Продуктите действат на две основни нива в човешкото тяло: естествените вещества влияят директно върху органите на тялото, а биоинформацията - чрез принципа на биорезонанса - достига до основните мозъчни ганглии. Биоинформацията усилва ефекта и хармонизира цялата човешка енергийна система.

Всички предлагани от компанията продукти могат да се използват последователно в посочения ред като курс за цялостна детоксикация или по целенасочен, индивидуален начин, в зависимост от естеството и конкретния здравословен проблем.

 Държава: Чехия.

Официален сайт на компанията: https://www.products.energy/

Снимки и източник на информацията: 

https://www.products.energy/

https://www.facebook.com/bioenergybulgaria/

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook