CVETITA

108 продукта
Сортирай:
На страница по:

Цветита ХербалБългария е водеща по тютюнопушене, консумация на вредни храни и едни от най-малко спортуващи хора.
Целите на Цветита Хербал са свързани със запознаване на обществото със здравословните практики, свързани с грижите за тялото, хранене и начина на живот.
Мисията на фирмата е да стимулира хората в България, а и в други част на света да се грижат здравето си и да бъдат по-щастливи.
Фирмата предлага качествени, собствени продукти - пробиотици, течни екстракти и продукти на капсули. Течните екстракти са изцяло натурални билкови. Разработват се по специална технология, която запазва полезните свойства на билките в крайния продукт. Създава се натурален качествен продукт, който не съдържа оцветители и консерванти.
Компанията винаги се стреми да предостави подробна, изчерпателна и качествена информация за ползите на продуктите, както и информация за значението на грижатаЦветита Хербал 2 за здравето.
Фирмата провежда различни кампании, като например серията магнитчета за хладилници "Храни се здравословно", с цел напомняне колко е важно здравословното хранене за цялостното състояние на организма. Също така се стреми да се бори с основния проблем на съвременното общество - стресът. Освен това фирмата се интересува от иновативни технологии, опазване на околната среда, енергийно независими производства и всичко свързано, от което зависи света да стане по-добро място за живеене.

 

 

 

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook