CHICCO

140 продукта
Сортирай:
На страница по:

Artsana е основана през 1946 г. като агенция за продажби, специализирана във венепункция и лечение, в малък офис на брега на езерото Комо от Пиетро Катели. Благодарение на креативността на своя основател, компанията започва бързо да расте и само за няколко години се превръща в лидер в областта на дистрибуцията.

През 1958 г. се поставя началото на търговската марка Chicco (Чико, на галено от Енрико – синът на Пиетро Катели). Само на няколко години тя се превръща в синоним на детската грижа в италианските домакинства. Играчки като "малка пчелна къща" или бутилки за хранене, с участието на иновативна система за "не-хълцане", влиза в домовете на една нация, опиянена от икономическия бум, а вниманието към детския свят нараства все повече.

Въпреки това, креативността на сър Пиетро Катели (през 1974 г. получава рицарско звание за приноса му към труда) не спира дотук. Вулканичната му изобретателността му скоро произвежда марките Pic (италианския лидер в сектора на самостоятелни грижи) и Serenity and Lycia. През 2006 г., обграден от любовта на съпругата си и трите му деца - Енрико, Микеле и Франческа, които междувременно поемат юздите на компанията, Пиетро Катели умира в дома си в Комо, оставяйки богато предприемаческо наследство на Италия и света.

Силна страст за живот е отличителният белег на компанията, в която отговорност, уважение и почтеност са основните ценности, заложени в стремежа към развитие. Една компания, за която, за повече от 70 години тези, които стават част от нея, са горди да допринесат за огромния проект, който не е само предприемачески, но и човешки. Международен бизнес, който иска да продължи да гледа отвъд границите си. Международен екип, който гледа към бъдещето, без да забравя своите корени. Една компания, която иска да се откроява на световния пазар заради нейната същност, иновативна способност, простота, близост и топлина, и иска да го направи чрез търговски марки, които в света на здравето, грижите за децата и красотата, постигат водещи позиции през години. Предизвикателство за всички; предизвикателство, което изисква силна страст.

Държава: Италия

Сайт: www.artsana.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook