CAPSUGEL

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

Capsugel се намира в Мористаун, Ню Джърси и е световен лидер в предоставянето на висококачествени, иновативни лекарствени форми и решения за здравни компании по целия свят.

С цел да предоставят по-добри медикаменти и хранителни добавки на пазара, клиентите се обръщат към Capsugel, за да получат научно и инженерно експертно мнение, от което се нуждаят.

Като водещ доставчик на твърди капсули и новатор в създаването на системи за търговия с медикаменти, компанията продължава да се уповава на десетилетия опит, свързан с качество, надеждност, иновация и творения.

Разнообразната клиентска основа на Capsugel включва – производители на маркови и генерични фармацевтични продукти, фирми с дейност, насочена към здравето и храненето, биотехнологични предприятия и потребители на здравни компании.

Бизнес единицата на компанията е твърдата капсула, която разполага с най-широкото портфолио от желатинови, вегетариански и други специализирани технологии. Coni-Snap - твърда желатинова двойна капсула, е най-популярната марка в света.

Capsugel предлага бизнес решения за подпомагане на клиентите си като: проектиране, разработване и производство на готови лекарствени форми. Компанията решава най-неотложните предизвикателства като: подобрение на биоаналитичност, модифицирано освобождаване, био терапевтична преработка и други.

Capsugel ускорява и подобрява разработването на продуктите, чрез масив от патентовани технологии. 

Държава: САЩ

Сайт: www.capsugel.com

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook