BYPHASSE HOME SPA EXPERIENCE

4 продукта
Сортирай:
На страница по:

Byphasse:

Марката Byphasse води началото си от 2000 година. Първите продукти на бранда са тонизиращ лосион и почистващо мляко. Като още с първите стъпки постига глобално присъствие - в 90 държави, на 5 континента.
Марката създава продукти, цялостна грижа за кожата. Радва се на доверието на потребителите, като предлага не просто широка продуктова гама, но и качество.
Успехът на бранда е закодиран в някои основни правила, които името поставя и спазва неотлъчно.
Щедростта е ключова стойност за напредъка на марката. Още от самото начало на Byphasse форматите са XL. Множеството подаръци и промоции през цялата година също работят в полза на популяризирането на марката, така че да се открои, запомни и задържи позициите си на пазара.
Друга постоянна величина е добрата цена, за да гарантира, че всеки може да си позволи качествени продукти за здраве и красота. А потребителите горещо оценяват това.

Пълна прозрачност:
Потребителите все повече осъзнават значението на здравето на кожата си. Поради тази причина и понеже всички хора имат право на информираност, Byphasse честни и изчерпателни относно съставките, вложени в продуктите.

Близост:
За създателите на Byphasse е напълно естествено изграждането на здрави и честни отношения както с партньори, изграждайки солидни и дълготрайни сътрудничества, така и с потребители, като предлагат най-подходящите продукти за лична грижа.

Формула на успеха - Byphasse: 

XL формати + XS цени

Качество и безопасност: 
Byphasse гарантира за ефективността и безопасността на продуктите. Формулите на бранда са разработени с подбрани съставки, с авангардна технология и използване на колкото се може повече естествени компоненти.

Всички продукти на Byphasse са създадени според европейския регламент №. 1223/2009, относно козметичните продукти и най-взискателните стандарти за качество: ISO 22716: 2007 GMP (добри производствени практики) и ISO 9001: 2015 QMS (система за управление на качеството).

С цел спазване на добър кодекс на поведение, брандът произвежда 100% от портфолиото си в Европейския съюз, така че да регулира и контролира въглеродните си емисии.

Byphasse по света:
Byphasse предлага продуктите си в повече от 90 страни и в много канали за дистрибуция, благодарение на различните си партньори и дистрибутори, разпространени в целия свят. Способността на Byphasse да се приспособява към разнообразните социални, икономически и политически реалности в различните географски области, е от ключово значение в процеса на разширяване.

Стратегическото местоположение на централата и логистичната платформа на Byphasse в Барселона, осигурява първостепенна позиция за разпространение на продуктите.

Byphasse гарантира отличното качество на продуктите, които предоставя за своите потребители. Създава разнообразна козметична грижа, които обхващат всички аспекти на личната грижа и ежедневието. Испанската компания предлага качествена козметика за коса, лице и тяло; специализирани продуктови линии, насочени към грижата за ръце, краката и дори нежна грижа за бебета.

Бъдещо развитие:
Основна цел на компанията е да достигне до повече домове и потребителите да продължат да се доверяват на марката.

Държава: Испания.

Уеб сайт на компанията:

1. www.byphasse.com

Снимки и източник на информацията:

1. www.byphasse.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook