BIOTEN HAND CARE

3 продукта
Сортирай:
На страница по:

Подмладяване за кожата и духа по естествен начин – това е целта на производителя при разработването на своята висококачествена козметиката с марка "Bioten".

В света на френската компания естествените съставки запазват задълго положителното си действие, а приятните на допир текстури, се отличават с възхитителни аромати. "Bioten" предлага на потребителите си уникално преживяване и терапия.

Поднесете на кожата си ефективни и висококачествени формули, създадени да осигурят желаните резултати според възрастта и конкретния тип кожа.

Силата на природата

Естествената среда и богатствата й са източник на вдъхновение и движеща сила за компания "Bioten". Придържайки се към тази си философия, професионалистите, работещи в лабораториите на френския производител, разчитат на задълбочените си познания за природните компоненти и свойствата им. Така се създават козметичните шедьоври на "Bioten".

Компанията непрестанно търси най-качествените компоненти, които може да предложи природата. Изкусната комбинацията между натуралните съставки спомага за разработването на ефективни и безопасни продукти, които посрещат разнообразните нужди на кожата.

Политика на прозрачност

"Вioten" се ръководи от уважението към нуждите на своите потребителки. Компанията поема ангажимент да предоставя качествени продукти за козметична грижа. Целта на френския производител е да предложи широка гама от продукти с различни приложения, които посрещат разнообразните изисквания на отделните типове кожа. Наред с това, "Вioten" следва страстта си по създаването на козметика с високо качество и уважение към своите потребители.

Здравето на кожата е стремеж на френската компания. Затова формулите й са без парабени. Козметиката на "Вioten" е дерматологично тествана. Само по този начин средствата за грижа могат да осигуряват пълна степен на съвместимост с кожата и да притежават декларираните на опаковките ефекти.

Постоянно високо качество

"Вioten" използва най-добрите естествени съставки. Разработва козметичните си продукти при сертифицирани условия и внимателно контролирани производствени процедури.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001: 2008 (по отношение на системата за управление на качеството), ISO 14001: 2004 (Системи за управление по отношение на околната среда) и ISO 22716: 2007 (относно регулирането на Добрите производствени практики - GMP).

Всички производствени партиди се подлагат на задълбочени тестове, за да се гарантира, че високите стандарти на френската компания се спазват всеки път.

Непрекъснато развитие

Компанията постоянно инвестира в провеждането на разнообразни клинични изследвания. Прилагат се нови козметични технологии, за да се създават ефективни продукти, които са безопасни за кожата.

Ароматните текстури на "Вioten" са разработени благодарение на най-новото поколение суровини, набавяни от най-големите производители в Европа. Всички формули са тествани по методите "in vitro" и "in vivo" * във фирмените съоръжения. (*Тестове in vivo се провеждат с участието на доброволци, а не върху животни.)

Компанията си съдейства с най-утвърдените реномирани европейски независими лаборатории (като "EVIC International & BIOBASIC" Europe). 

Държава: Франция

Сайт: http://biotencosmetics.com

Снимки и информация:  http://biotencosmetics.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook