BIOPHARMA Denise Line Classica

3 продукта
Сортирай:
На страница по:


BioPharma е италианска козметична компания, създадена през 1994 г., която успешно присъства и на българския пазар. Тя произвежда качествени козметични продукти за коса. За създаването им BioPharma разчита на най-съвременните качествени суровини и технологии.

Всеки продукт, произведен от компанията, преминава през непрекъснати научни изследвания при строги изисквания за качество, които осигуряват надеждност, ефективност и хипоалергичност.

Съвременните научни технологии и продължителната изследователска дейност, поддържани от лабораториите на BioPharma, гарантират създаването на иновативни продукти, подходящи за възстановяване и третиране на косата.

Компанията предлага козметична серия за коса Denise line, която включва следните продуктови линии:

- Color Care – за боядисана коса;

- Structure Care – за изтощени и сухи коси;

- Healthy care – против пърхот;

- Classica – за преструктуриране и възстановяване на слаби коси;

- Style & Finish line – за перфектен стайлинг.

BioPharma произвежда флуид Argan Crystal Oil, който попива мигновено в косата и елиминира заплитането. В производствената дейност на компанията присъстват и серии против пърхот, за борба и превенция на косопад, против себорея и серия, предотвратяваща накъсване на косата.

BioPharma е официален представител на италианската компания Original So.Cap, като предлага качествени аксесоари за удължаване и сгъстяване на косата.

Компанията предлага още – боя за коса, окислители, обезцветители и професионална серия, предназначена само за салони.

Държава: Италия

Сайт: biopharmahair.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook