BILEC HERBS & HERBAL

62 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Марката BILEC е създадена през 1990 г. в България и оттогава предлага билки и билкови чайове от диворастящи и култивирани растения с лечебни свойства.

Всяка суровина се анализира, сортира и опакова внимателно, преди да стигне до крайния потребител. Това гарантира високото качество на билките и запазването на техните лечебни свойства.

BILEC предлага едни от най-популярните и използвани билки у нас в сушено състояние. Това са: бял равнец, анасон, живовлек, глухарче, градински чай, бъз цвят, борови връхчета, коприва, жълт кантарион, лавандула, лайка, кориандър, липа, маточина, мащерка, мента, мурсалски чай, невен, риган, розмарин, смрадлика и други. Билките на BILEC са от култивирани и диви лечебни растения.

Чайовете от същата марка са опаковани във филтърни торбички, а след това в картонена кутия. По този начин се запазват аромата, вкусовите качества и лечебните им свойства

Продуктите на BILEC са истинско здраве от природата. Преди употреба прочетете указанията за употреба на конкретната билка, както и какви са евентуални й противопоказания.

Държава: България

Сайт: bilec.net

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook