BEWELL HEALTH

6 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Компанията BeWell Health, LLC е създадена през 2007 г. от доктор Хана Саломон.

Мисията й е да се фокусира върху информирането и образоването на обществото на тема “носно здраве”, превенцията на боледуванията и опциите за лечение без ненужни лекарства. Мотото на компанията е “Да помагаме без да вредим!”.

BeWell Health произвежда и дистрибутира патенования продукт на доктор Хана – Nasopure.

Компанията стартира с дистрибуция на Nasopure по локалните аптеки, супермаркети и дрогерии. С течение на годините BeWell Health се разраства и развива международно покритие.

За доктор Хана Саломон:

Доктор Хана е завършила медицина в Медицинския Университет в Мисури, щата Колумбия през 1986г . По-късно специализира педиатрия в същия университет през 1989 г. Тя има множество публикации по здравни теми, предимно свързани с алергии, астма, натурално пречистване и лекуване. Била е гост в някои от най-популярните телевизионни предавания в САЩ, както и в множество рубрики и списания на здравна тематика.

Nasopure се продава в над 20 страни по целия свят, като е достъпен и на българския пазар. Той е произведен и патентован в САЩ. Представлява система за носни промивки, съдържаща специализирана бутилка с накрайник и сашета с буферирана сол и сода бикарбонат.

NasoPure ефективно прочиства носа и синусите и подпомага бързото оздравяване. Подходящ е за деца, може да се използва по време на настинка, предотвратява усложненията, които произлизат от стичането на непочистения носен секрет в носоглътката и трахеята.

NasoPure притежава всички необходими сертификати за качество и безопасност, одобрен е от асоциацията на педиатрите в САЩ.

Използването на Nasopureсе препоръчва при:

- Грип и настинка
- Алергии
- Синузит
- Проблеми с ушите
- Затруднено дишане в следствие на оток на лигавицата
- Кистозна фиброза
- Астма
- Изкривена носна преграда
- Полипи в носа
- Трета сливица
- За превенция

Употребата на Nasopure е особено подходяща за бременни жени и малки деца, поради изцяло натуралния произход на продукта.

Препоръчва се за деца над 2 години.

Държава: САЩ

Сайт: nasopure.bg

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook