BERGLAND

79 продукта
Сортирай:
На страница по:

Bergland Натурална Козметика

Марката "Bergland" е основана през 1981 година. Брандът посвещава повече от 30 години труд, за да формулира продукти, основаващи своята ефективност на силата на природата. Началото на компанията се поставя през 80-те години. Брандът се ангажира да предостави възможно най-добрата естествена грижа за кожата. По това време пазарът е пренаситен от синтетични масла, като всички възможни аромати е възможно да се постигнат евтино в лаборатория. А "Bergland" се откроява още тогава като иновативна компания с мисъл към бъдещето и здравето. Създателите разбират потенциалните негативни ефекти на изкуствените аромати върху здравето. Затова залагат на натурални съставки с доказано действие.
За създаването на компанията през далечната 1981 година от значение се оказва не само любовта към чистите етерични масла и естествени суровини, но и липсата им на пазара. В основата на своите продукти Bergland поставя знанието и убеждението, че единствено естествено чистите етерични масла имат положително въздействие върху тялото. Няколко години по-късно нараства желанието маслата да се използват още повече за подобряване на здравето. Така се ражда и идеята да се създаде натурална козметика с етерични масла.
Днес в портфолио си включват продукти, базирани на изпитани суровини като алое вера, пчелен восък или масло от чаено дърво. В съчетание със съвременни активни съставки, това създава ефективни формулировки, отговарящи на широк спектър от нужди на кожата.
Bergland са пионер в производството на натурална козметика, създавайки първият асортимент от продукти с чаено дърво. Това, което започва като ръчна изработка, скоро прераства в модерно производство, което днес произвежда широка гама от сертифицирани натурални козметични продукти, съобразени с най-високите стандарти за качество (BDIH стандарт).


Работата, посветена на естествената грижа за кожата, марката поставя под мотото "Върха на природата":   

Брандът самостоятелно изследва и разработва рецептите. Разполага със собствена лаборатория за контрол и изследвания. 
Независими институти за контрол на качество потвърждават висококачествените крайни резултати. Съвместната работа с BDIH (Федерална асоциация на германските индустриални и търговски дружества за фармацевтични продукти, хранителни добавки и продукти за лична хигиена)гарантира отговорно качеството на производство. Продуктите "Bergland" преминават редовни одити и притежават печат, потвърждаващ отличното качество, присъщо на натуралната козметика

Важно за "Bergland":

  • Естествени растителни суровини, доколкото е възможно, от биоземеделие.
  • Минерални суровини: допълнителни съставки, извлечени от минерални и естествени продукти.
  • Без съдържание на синтетични аромати, оцветители, петролни продукти /парафини и силикони/, суровини от животни.
  • Хуманно отношение към животните: Разрешено е използването на суровини, произведени от животни (напр. Мед, мляко).
  • В процеса на производство е използвана мека изворна вода Allgäu, която е обогатена със собствен BIOAKTIV екстракт от полски цветя. Той съдържа био-активни ензими, действащи балансиращо и успокояващо на кожата.
  • Консервиране: В допълнение към естествените консерванти са разрешени и някои идентични на природата консерванти.
  • Дерматологичните тестове се извършват под наблюдението на специалисти от независими институти за подобряване и тестване на съвместимостта на кожата с всяка нова рецепта.

Продуктови линии:

Bergland създава козметика, базирана на естествени съставки. Продуктите с Алое Вера с Краставица и Хиалуронова киселина овлажняват ефективно и възстановява еластичността. Създава кадифената мекота, изглаждайки фините бръчки. Алое вера и краставица са натурални овлажнители за кожата. Алое вера съдържа витамини А, С и Е, както и есенциални мастни киселини, аминокиселини и ензими. Краставицата също е богато наситена на полезни вещества. Витализира и хидратира интензивно за стегната и еластична кожа.
Bergland е пионер в козметиката с масло от Чаено дърво. Създава продукти, подходящи за цялостна грижа за тялото. Масло известен факт е, че в Австралия съществува стандарт за качеството на маслата, продавани на крайния потребител. Според този стандарт съдържанието на 1,8-цинеол трябва да бъде по-малко от 5% за най-високо качество и съдържание на терпинеол-4 над 35%. Bergland Tea Tree Oil е с 3,1% съдържание на цинеол и 41,3% съдържание на терпинеол. Продуктите с масло от чаено дърво се грижат за здравето на кожата, ефективното регенериране и добрия й външен вид.
За естествено здрава кожа "Bergland" разчита и на пчелни активни съставки.
Пчелната козметика е с високо качество. Подходяща е при кожни проблеми, за защита срещу дехидратация и студ, както и за ежедневна регенерираща грижа за лицето.
А богатото разнообразие от Масажни, Базови и Етерични масла може да бъде от полза за третиране на различни състояния на кожата, за отпускане и релакс.

Държава: Германия.

Уеб сайтове на компанията:

1. https://bergland.bg/

2. https://www.bergland.de/

Снимки и източник на информацията:

1. https://www.bergland.de/

2. https://redactrice-sante-freelance.fr

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook