BENTON

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

 

BENTON - история:
Любопитни факти:
За формулирането на името на бранд „Benton“ изиграва важна роля вдъхновяващото послание на филма „Странният случай с Бенджамин Бътън“. В сюжета главният герой Бенджамин Бътън става с времето все по-млад. Като той няма друг избор, освен да остави любовта си, Дейзи, докато стане по-млад. Така създателите а гранда вероятно си задават въпроса, ако героинята също можеше да върне времето и да повлияе на физическия си вид? Дали би била по-щастлива?

„Странният случай с Бенджамин Бътън“ може да е просто фикционален продукт на кино изкуството, но марката предусеща естественото човешко желание да се съхрани младостта. Именно затова компанията "Benton" работи в тази посока, за да спре следите на времето върху кожата, благодарение на здравословна козметика. Козметиката Benton е предназначена за възстановяване на кожата в младежки вид, чрез здравословни рецепти. Брандът не разчита на създаване на временни ефекти с вредни съставки.

Посока на действие:
"Benton" не се съсредоточават върху скъпата и бляскава опаковка, а се фокусират над висококачествените съставки в продуктите, за постигане на най-добри резултати. Козметиката може да се използва от цялото семейство. Известно е, че за поддържане на добро здраве се залага на консумирането на питателна храна. По същия начин и кожата се нуждае от подхранване. "Benton" се грижи да осигури на кожата нейната първоначална сила, залагайки на максимално естествен начин.

Козметиката "Benton" е придружена от сертификат "Cruelty - Free Certification" - без насилие над животните от световната организация PETA.

На бранда е връчен сертификат “Beauty without Bunnies” („Красота без зайчета“) от най-голямата световна организация за защита на животните - PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Това доказва, че всички продукти на "Benton" не са тествани върху животни.

Здравословна рецепта:
Има етап, в който кожата може да достигне критичната си точка от използването на стимулиращи вредни съставки в редица продукти. Колкото и малко да е количеството в даден продукт, общото количество от такива съставки в козметиката може да достигне до момент, предизвикващ дразнене или кожни проблеми. "Benton" внимателно подбират здравословни съставки в етапа на развитие и използва естествени консерванти, така че дори чувствителната кожа да може да използва продуктите им.

Козметика, която комуникира:
За да общува с клиентите си, "Benton" се вслушва в нуждите им. Брандът проучва мнението на своята аудитория, за да подобрява непрекъснато своите формули.


Етика на производство - винаги прясно произведена козметика: 
Масовото производство би намалило значително разходите. Въпреки това, без да прави компромис с производствените разходи, марката изгражда свой основен принцип на производство, като отпуска малки количества продукти, за да снабдява клиентите си с прясно произведена козметика.

 

 

 

Природни консерванти, сертифицирани по ECOCERT:

Тъй като опасенията относно химическите консерванти нарастват, естествените консерванти влизат в по-широка употреба. 
Естествените консерванти могат да бъдат по-дразнещи, когато им липсва технологията за приготвянето им.
"Benton" влага естествени консерванти, сертифицирани по Ecocert, които са не само ефективни в грижата за кожата, но и са с деликатно действие към нея.

 

ДържаваЮжна Корея.

Уеб сайт на компанията:

http://bentoncosmetics.com/

Уеб сайт снимки и информация: 

http://bentoncosmetics.com/


© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook